You are here:

Clubul mare care s-a comportat urât cu FCSB. MM Stoica a dezvăluit şicanele: "Nu e normal"

Clubul mare care s-a comportat urât cu FCSB. MM Stoica a dezvăluit şicanele: "Nu e normal"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre tratamentul pe care l-a primit din partea oficialilor lui Ajax Amsterdam.

În 2013, FCSB a scris una dintre cele mai frumoase pagini din istoria recentă a fotbalului românesc. În şaisprezecimile Europa League, roş-albaştrii au dat piept cu Ajax Amsterdam, cvatrupla câştigătoare a Ligii Campionilor şi cel mai titrat club din Olanda.

FCSB a fost învinsă cu 2-0 în turul de la Amsterdam, iar calificarea părea să fie la discreţia olandezilor. Contrar tuturor aşteptărilor, echipa antrenată la acea vreme de Laurenţiu Reghecampf a întors soarta calificării în returul de la Bucureşti şi a progresat miraculos în optimile Europa League.

Mihai Stoica, dezamăgit de comportamentul oficialilor lui Ajax: ”Foarte urât”

Mihai Stoica, preşedintele CA al FCSB, a dezvăluit că în 2013, înaintea dublei cu Ajax, s-a lovit de o atitudine nepotrivită din partea ”lăncierilor”

"Ajax s-a comportat foarte, foarte urât cu noi, dar până la urmă a fost bine. În primul rând am fost să-i vedem. De regulă cele mai bune locuri le dai celor care vin să te observe. Locuri centrale, normal.

Eu am fost cu Szukala, care era accidentat, am văzut meciul lor din afara liniei porţii. Spre peluză. În tribună, dar în afara liniei porţii. Am zis că nu e normal, pentru că nu era stadionul plin!", a rememorat conducătorul campioanei, la Prima Sport.

Noi ne-am dus mai devreme în Olanda şi, cu două zile înainte de meci, aveam nevoie de un teren să ne antrenăm. Le-am solicitat un teren de antrenament. Aveau 52 de terenuri, dar ne-au zis că nu au. Fără să ne întrebe la ce oră! Am fost, am vorbit cu Mihăiţă Neşu şi până la urmă ne-am antrenat la Utrecht, pe terenul mare. Dar cum să spui că nu ai!?", a completat MM Stoica.

Prin comparaţie, la City, Chelsea şi LIverpool, când am fost în calitate oficială am stat în director's box. La Liverpool am stat lângă un lord. Când am fost cu Reghe şi am văzut City - Sunderland mă împingea unul cu genunchii şi era Sam Allardyce, selecţionerul Angliei, iar lângă el era Gareth Southgate, selecţionerul de la U21”, a adăugat Mihai Stoica.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbchampions leagueajax 

viewscnt
Articole similare