Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Clubul merită să ajungă în prima ligă, iar la asta vreau să contribui şi eu”. Prima reacţie a lui Tamaş după ce a semnat cu Universitatea Cluj

„Clubul merită să ajungă în prima ligă, iar la asta vreau să contribui şi eu”. Prima reacţie a lui Tamaş după ce a semnat cu Universitatea Cluj

U Cluj

Comentarii

Gabriel Tamaş e în culmea fericirii după ce a semnat cu „U” Cluj. Fundaşul în vârstă de 36 de ani vrea să pună umărul la promovarea noii sale echipe în Liga 1.

Universitatea Cluj a dat lovitura în această perioadă de mercato. Echipa care a terminat pe locul 14 în Liga 2 a obţinut semnătura lui Gabi Tamaş, în ciuda faptului că stoperul a reprezentat o ţintă şi pentru Rapid, Dinamo sau Craiova. 

„Sunt încântat de venirea la ”U”. Am ales acest club în primul rând pentru fani, am văzut ce atmosferă pot face, este ceva unic în România. M-a atras faptul că aici este un club de tradiţie, cu o istorie atât de lungă.

Potenţialul acestei echipe este uriaş şi pot spune că FC Universitatea Cluj merită să ajungă iar sus, în prima ligă, acolo unde îi este locul, iar la asta vreau să contribui şi eu. Mi-ar plăcea să mă retrag din fotbal de la ”U”, ar fi un lucru frumos”, a declarat Gabriel Tamaş pentru site-ul oficial al „şepcilor roşii”.

Gabi Tamaş a semnat cu Universitatea Cluj

Fundaşul a semnat un contract pe un an cu opţiune de prelungire pe încă unul. Tamaş a mai evoluat în cariera sa pentru echipe percum Dinamo, Galatasaray, Auxerre, Spartak Moscova, Celta Vigo, West Brom, Hapoel Haifa, CFR, FCSB sau Astra.

Afla mai multe despre: tamasreactieu cluj 

viewscnt
Articole similare