Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul uriaş din România care vrea să-şi facă o academie precum cea a lui Gică Hagi: ”Nu e uşor”. O legendă a lui Dortmund ar urma să vină să o conducă

Clubul uriaş din România care vrea să-şi facă o academie precum cea a lui Gică Hagi: ”Nu e uşor”. O legendă a lui Dortmund ar urma să vină să o conducă

Fotbal intern

Comentarii

Oficialii Stelei lucrează la proiectul unei academii care ar urma să se ridice la nivelul celei construite de Gică Hagi. Iulian Miu spune că a participat la discuţii şi îşi doreşte ca proiectul să prindă cât mai repede contur.

Steaua doreşte să-şi construiască un centru de juniori după modelul Academia Gheorghe Hagi. Discuţiile sunt destul de avansate şi la conducerea ei ar urma să vină marele Marcel Răducanu, cel care deţine o şcoală de fotbal în Dortmund, unde l-a pregătit, printre alţii, pe Mario Gotze. Iulian Miu, antrenor secund la Steaua, recunoaşte discuţiile despre proiect şi spune că Steaua are nevoie de o asemenea academie.

”Sunt foarte multe discuţii, participăm şi noi la ele, am vorbit şi cu Ştefan Iovan, care acum se ocupă de centru şi cu antrenorii de aici, ne sfătuim... toată lumea îşi doreşte ca această Academie să prindă contur. Nu eu uşor, trebuie să muncim foarte mult împreună. Poate să vină, toţi oamenii care se princep la fotbal sunt bineveniţi să ajute la această Academie, care uşor, uşor trebuie să se pună pe picioare. Şi trebuie din această Academie să luăm şi noi la echipa mare jucători, precum face Gică Hagi”, a declarat Iulian Miu.

În vârstă de 65 de ani, Marcel Răducanu a recunoscut şi el discuţiile şi spune că Florin Talpan a fost cel care i-a făcut această propunere. Legendarul jucător al Stelei şi al lui Dortmund susţine că ar putea aduce specialişti chiar şi din Germania: ”E posibil să mai aduc şi nişte antrenori din Germania pe lângă cei care sunt acum la Steaua. Totul ţine de organizare. Trebuie mentalitate bună. Important e cum lucrezi cu copiii de mici pentru a-i forma. Atunci e cel mai important moment pentru ei. Vin cu metode din Germania, cu mentalitate nemţească”, a declarat Marcel Răducanu pentru GSP.ro.

Afla mai multe despre: iulian miu 

viewscnt
Articole similare