You are here:

Clujenii, favoriţi în Bulgaria! Ce spun Cotele Superbet despre Petah Tikva - CFR

Clujenii, favoriţi în Bulgaria! Ce spun Cotele Superbet despre Petah Tikva - CFR

Pariuri sportive

Comentarii

Vicecampioana României continuă marşul spre grupele Conference League joi seară, de la ora 21:00, la Sofia. CFR-ul lui Dan Petrescu întâlneşte Maccabi Petah Tikva, câştigătoarea Cupei Israelului în sezonul trecut, şi e aşteptată să profite de forma slabă a adversarei pentru a lua încă din tur o opţiune importantă pentru calificarea în play-off-ul Conference League.

Maccabi Petah Tikva - CFR se joacă pe Superbet alături de Streaming, BetBuilder, SuperPariuri şi Cote Mărite!

Profită Petrescu de momentul greu al israelienilor?

Aflat la al 78-lea meci internaţional al carierei de antrenor (cupele europene şi Liga Campionilor Asiei), Dan Petrescu a sacrificat derby-ul cu Universitatea Cluj, 2-3 în Gruia, pentru a se asigura că cei mai buni jucători ai săi sunt proaspeţi din punct de vedere fizic la ora partidei tur cu Maccabi Petah Tikva, una în care feroviarii sunt consideraţi favoriţi.

De ce? În principal pentru că trupa israeliană are un start de sezon foarte modest, cu trei înfrângeri fără gol marcat în cele trei meciuri jucate în 2024/2025. Cum campionatul din Israel începe la final de august, rivalii clujenilor au fost nevoiţi să joace Supercupa cu Maccabi Tel Aviv, pierdută cu 2-0, şi dubla manşă cu Braga (0-7 la general, după 0-2 în deplasare şi 0-5 la Sofia) fără să aibă meciuri oficiale în picioare şi fără să intre în ritmul specific competiţiei.

Cum background-ul nu e deloc încurajator pentru israelienii nevoiţi să joace meciurile considerate acasă la Sofia, CFR poate profita. Pe Superbet găseşti o cotă de 1.70 pentru un succes al ardelenilor şi una de 1.25 pentru calificarea acestora în play-off-ul Conference League.

Fotbal în toate colţurile Europei: vezi Oferta Superbet şi alege inspirat!

Bîrligea şi Munteanu, oamenii de gol ai lui Petrescu în Bulgaria

Chiar dacă nu toate rezultatele din startul sezonului au fost pe placul lui SuperDan, noua versiune a CFR-ului s-a desprins de eticheta de echipă defensivă care i-a fost pusă în ultimii ani şi a marcat de 12 ori în cele cinci partide oficiale. Vârf de lance în noul sistem al lui Petrescu este Daniel Bîrligea, atacantul în vârstă de 24 de ani continuând forma bună de anul trecut. Marcator al unei duble în returul cu Neman Grodno (5-0), acelea fiind şi primele goluri europene ale carierei, internaţionalul român traversează un moment excelent şi ia prim-planul Cotelor Superbet: 2.80 pentru un gol marcat în Bulgaria, cotă 6.50 că va deschide scorul.

Cauţi inspiraţie şi bilete verzi? Hai în SuperSocial, cea mai mare reţea a pariorilor din România, şi poţi vedea pariurile puse de Ambasadorii şi Influencerii Superbet!

În concurenţă directă cu Bîrligea se află Louis Munteanu, atacantul transformat de Neluţu Varga în cea mai scumpă investiţie de când a preluat CFR Cluj după ce a câştigat duelul financiar cu FCSB. Sosit în Gruia cu un munte de aşteptări creat în jurul său, fostul campion al SuperLigii cu Farul a jucat 70 de minute în înfrângerea cu U Cluj din ultima etapă şi va căuta în Bulgaria întâiul gol al carierei în cupele europene. Îl va găsi? Pe Superbet, Munteanu are o cotă de 2.60 pentru a-şi trece numele pe lista marcatorilor şi una de 5.75 că va înscrie primul gol al meciului.

Afla mai multe despre: maccabi petah tikva cfr clujpariuri superber 

viewscnt
Articole similare