Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Colţescu a aşteptat în zadar în faţa monitorului VAR! Arbitrul n-a primit imagini şi a apelat la o improvizaţie pentru a judeca un penalty în Chindia - Farul | VIDEO

Colţescu a aşteptat în zadar în faţa monitorului VAR! Arbitrul n-a primit imagini şi a apelat la o improvizaţie pentru a judeca un penalty în Chindia - Farul | VIDEO

Chindia Targoviste

Comentarii

Arbitrul central al partidei Chindia Târgovişte - Farul Constanţa, Sebastian Colţescu, a fost protagonistul unui moment în premieră după implementarea VAR în fotbalul românesc. Centralul n-a primit imagini în monitor şi a revăzut faza pe ecranul unei camere care a transmis partida.

Sebastian Colţescu n-a putut judeca o fază cu VAR, pentru că n-a primit imagini

Chindia Târgovişte şi Farul Constanţa s-au întâlnit la Ploieşti, într-un meci în care liderii Superligii au deschis scorul prin Alexi Pitu. Egalarea a venit spre finalul partidei, dar după câteva momente inedite. 

În minutul 82, fundaşul Farului, Corinus, s-a ciocnit de atacantul Chindiei, Popadiuc, în careul Farului, iar Sebastian Colţescu a decis să revadă faza la monitorul VAR. 

Doar că odată ajuns în faţa monitorului, centralul n-a putut lua o decizie, deoarece imaginile nu rulau. Sebastian Colţescu a stat degeaba peste patru minute în faţa monitorului, nu a primit imagini şi s-a dus spre băncile tehnice, pentru a explica ce se întâmplă. 

"E o problemă de conexiune, nu se poate revedea acea fază", a susţinut comentatorul Orange Sport. 

Gică Hagi s-a dus spre Sebastian Colţescu, iar Denis Alibec a fost surprins nemulţumit de ce se întâmplă, în timp ce fanii gazdelor au cerut lovitură de pedeapsă din tribune. 

În minutul 89, Sebastian Colţescu a apelat la o improvizaţie. Faza a fost judecată pe baza imaginilor unei camere care a transmis partida de la Ploieşti, iar arbitrul a dictat un penalty transformat de Neguţ.

Afla mai multe despre: sebastian coltescuchindia targovistefarul constantagica hagivar chindia targoviste farul constanta 

viewscnt
Articole similare