Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coman, discurs tranşant după umilinţa suferită de FCSB: "Revenim cu picioarele pe pământ. Prea ne luasem viteză"

Coman, discurs tranşant după umilinţa suferită de FCSB: "Revenim cu picioarele pe pământ. Prea ne luasem viteză"

FCSB

Comentarii

FC Rapid Bucureşti a surclasat-o pe FCSB cu scorul de 4-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 30-a Superligii, ultima a sezonului regulat.

"Am exersat fazele fixe la antrenamente, dar, din păcate, a venit acel gol al lor, iar în a doua repriză am căzut total. Au fost mai buni ca noi, felicitări, le-am strâns mâna la final. Este binevenit acest duş rece, trebuia să vină, mai ales înaintea play-off-ului.

Este perfect, e o lecţie din care trebuie să învăţăm. Acum suntem la mâna noastră, avem un avantaj de care noi trebuie să ne folosim. Cred că suntem băieţi inteligenţi şi putem să ţinem avantajul ăsta până la final.

Am intrat motivaţi, dar nu ne-a ieşit nimic. Este binevenită această înfrângere înaintea play-off-ului. Trebuie să ne trezim, a fost totul roz până acum, aşa că e normal să vină ceva ca să revii cu picioarele pe pământ, pentru că prea luasem viteză. E normal să fim criticaţi acum.

Nu răspundem la critici acum. Când câştigăm, suntem cei mai buni, când pierdem, suntem cei mai slabi, e normal. Nu se termină lumea aici. Avem un avantaj, suntem echipa de pe primul loc. În play-off, trebuie să câştigăm toate meciurile, nu ar fi suficient să batem doar Rapidul şi gata. Sunt şase echipe care merită să fie aici şi care au muncit pentru asta. Aşa că va fi un play-off frumos, dar un play-off greu" , a declarat Florinel Coman.

Rapid - FCSB 4-0

Rapid Bucureşti a învins-o, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, pe FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalty la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţegan nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasa laterală, din lovitura liberă executată de Papeau.

Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de offside. Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0.

Cu această reuşită, Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 şi este pe locul secund, cu 55 de puncte. FCSB rămâne lider, cu 64 de puncte. După înjumătăţirea punctelor, în play-off, Rapid va avea 28 de puncte, iar FCSB va fi lider cu 32 de puncte.

  • RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu – Hromada (Djokovic 72), Hasani (Burmaz 84), Oaidă – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 77), A. Rrahmani, Papeau (Petrila 77). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Ov. Popescu, Radunovic - Olaru, Ad. Şut (Alhassan 72), Lixandru (Luis Phelipe 63) - Oct. Popescu (Pandele 63), Al. Băluţă (Miculescu 63), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: comanfcsb 

viewscnt
Articole similare