Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coman, Ianis Hagi şi acum el! "Bijuteria" Viitorului a refuzat U Craiova şi pleacă în străinătate. E următorul transfer mare al lui Gică Hagi după mulţi ani

Coman, Ianis Hagi şi acum el! "Bijuteria" Viitorului a refuzat U Craiova şi pleacă în străinătate. E următorul transfer mare al lui Gică Hagi după mulţi ani

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul propune anual jucători tineri, pe care să-i poată transfera pe sume importante la echipele puternice din Liga 1, dar şi din străinătate. În acest sezon i-a venit rândul şi lui Alexandru Măţan (21 de ani), care poate pleca într-un campionat bun din străinătate.

Gică Hagi a vândut jucători importanţi de la Viitorul, printre care Răzvan Marin, Ianis Hagi, Florinel Coman, Tudor Băluţă, Cristi Manea sau Dragoş Nedelcu. Iar academia sa şi Viitorul continuă să producă jucători interesanţi. Alexandru Măţan ar putea prinde transferul în străinătate. 

Următorul transfer important al lui Gică Hagi! Sunt echipe pe urmele lui Alexandru Măţan

Viitorul s-ar putea despărţi de mai mulţi fotbalişti în această iarnă, după ce conducerea fostei campioane a României a reuşit să propună câţiva jucători interesanţi. Atacantul Luckassen este dorit în Turcia, la Kayserispor, în timp ce Virgil Ghiţă e şi el aproape de o plecare în Ungaria. 

Următorul vizat de un transfer e Alexandru Măţan, componentul naţionalei U21 a României, care şi-a relansat cariera la FC Voluntari, în sezonul trecut. Fotbalistul ofensiv care măsoară 1,67 m şi-a continuat forma bună şi în acest sezon. 

Conform Ziare.com, Alexandru Măţan este dorit de echipe din străinătate, iar negocierile ar fi început deja. Gică Hagi nu s-ar opune plecării atacantului, întrucât vrea să-l introducă în echipa de start pe Alexi Pitu, jucător de 18 ani. 

Măţan are 10 ani petrecuţi în academia lui Gică Hagi şi la Viitorul, iar conducerea consideră că e momentul potrivit ca el să plece. 

Alexandru Măţan a refuzat-o pe U Craiova pentru a rămâne cu Gică Hagi

În urmă cu jumătate de an, U Craiova l-a ratat pe Alexandru Măţan. Deşi Viitorul s-a înţeles cu oltenii, fotbalistul a fost cel care a refuzat să plece: 

”(De ce n-a dorit să plece la Craiova?) A fost chiar la începutul sezonului, în vară, când venise Ruben, pentru el, Măţan era jucătorul cel mai important. I-a transmis gândurile sale lui Măţan, se simţea foarte bine, era într-un moment foarte bun, a zis: ”nu doresc, vreau să rămân aici”. Până la urmă a fost şi o înţelegere de contract, pentru că Măţan a dorit o anumită siguranţă financiară pe care Craiova nu a vrut să o plătească şi atunci s-a rupt, dar cluburile erau înţelese”, a dezvăluit Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Măţan a jucat în 62 de meciuri pentru Viitorul în Liga 1 şi a devenit om de bază în naţionala U21 a României, cu care va participa la Jocurile Olimpice din acest an. 

 
 

Afla mai multe despre: gica hagialexandru matanviitorultransfer alexandru matanalexi pitugica hagi viitorulgica hagi alexandru matanu craiovauniversitatea craiovaalexandru matan universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare