Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Coman, Man şi Moruţan, înmulţiţi cu o sută, nu ajung la el!". Noul "wonderkid" de la FCSB, comparat cu Hagi şi Maradona: "E cel mai mare pe care-l va avea România!"

"Coman, Man şi Moruţan, înmulţiţi cu o sută, nu ajung la el!". Noul "wonderkid" de la FCSB, comparat cu Hagi şi Maradona: "E cel mai mare pe care-l va avea România!"

FCSB

Comentarii

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA, e convins că Octavian Popescu (17 ani), noul "wonderkid" de la FCSB, va avea un viitor strălucit în fotbal. Porumboiu s-a uitat la meciul FCSB - UTA 3-0 şi a remarcat calităţile pe care le posedă Popescu. Nu a ezitat să-l compare pe acesta cu Gică Hagi şi Diego Maradona.

FCSB l-a trimis titular pe Octavian Popescu în meciul contra UTA-ei, câştigat cu 3-0 după ce formaţia roş-albastră a deblocat meciul dintr-un penalty obţinut chiar de Popescu şi transformat de Dennis Man. Adrian Porumboiu nu s-a sfiit să-l laude pe puştiul FCSB după ce i-a văzut calităţile şi l-a pus lângă nume uriaşe precum cel al lui Hagi sau Diego Maradona, argentinianul recent decedat, la 60 de ani.

Porumboiu e sigur că Octavian Popescu va fi un jucător extraordinar pentru fotbalul românesc. "Am văzut sâmbătă, în meciul FCSB – UTA, cel mai mare jucător pe care îl va avea România în următorii ani. Octavian Popescu de la FCSB. Nu am văzut jucător la vârsta lui cu atâta personalitate, atâtea ruperi de ritm, atâtea driblinguri, atâta încredere, zici că are 30 de ani şi el n-a împlinit 18!

Coman, Moruţan, Man înmulţiţi cu o sută nu ajung la valoarea lui. Ăsta-i fotbalist de mare clasă. Repet, eu n-am văzut până acum aşa jucător… aşa copil talentat. Are tupeu… are tupeul jucătorului care ştie ce are de făcut şi ştie că poate face asta. Când intră cu mingea la picior nu i-o iei decât cu fault.

Şi Gică Hagi avea tupeu că ştia ce avea de făcut, şi Maradona, Dumnezeu să-l ierte, avea tupeu, asta e caracteristica fotbaliştilor de excepţie. La fel ca ei, şi Octavian Popescu are scânteie, se vede că are geniu de fotbalist dacă ai ochi format în fenomen. De la Gică Hagi eu n-am mai văzut aşa talent în România… Ce mai încolo-ncoace, copilul e fotbalist de fotbalist"
, a declarat Porumboiu conform Fanatik.

Cornel Dinu l-a comparat pe Octavian Popescu cu Florea Dumitrache!

În direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, acum trei săptămâni, Cornel Dinu nu s-a abţinut să-l laude pe Octavian Popescu, vorbind despre acesta în termeni foarte frumoşi, şi să-l asemene cu fostul mare dinamovist, Florea Dumitrache. "Seamănă izbitor cu Dumitrache! Am jucat un amical în 1970 cu Juventus, iar Dumitrache a pătruns din partea stângă şi a sărit peste alunecările a doi jucători. Bineînţeles, după meci, Juventus a vrut să-l transfere imediat. Puştiul ăsta e foarte talentat, mult mai talentat decât Buziuc, chiar decât Buş. Uitaţi-vă ce calitate are, cum ţine mingea la picior. Are calitate extraordinară acest Popescu, iar de când evoluează mi-a sărit calitatea lui în ochi. Mă doare că seamănă cu prietenul meu Dumitrache, dar el nu avea această frizură franciscană, noi purtam pe atunci modelul ”Beatles”", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: octavian popescuadrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare