You are here:

Coman şi Olaru, distruşi după EURO 2024: „Zero, s-au plimbat pe teren! Ce să faci cu ăştia doi, mă? Voi vă daţi seama?”

Coman şi Olaru, distruşi după EURO 2024: „Zero, s-au plimbat pe teren! Ce să faci cu ăştia doi, mă? Voi vă daţi seama?”

Echipa națională

Comentarii

Florinel Coman şi Darius Olaru au reprezentat România la EURO 2024, turneu la care naţionala lui Edi Iordănescu a ajuns până în „optimi”.

Florinel Coman şi Darius Olaru, făcuţi praf de un nume legendar după EURO 2024

Liţă Dumitru, fostul mare internaţional, a comentat prestaţia celor doi fotbalişti la Campionatul European din Germania. Fostul mijlocaş este de părere că niciunul dintre starurile care au impresionat în Superligă n-au reuşit să se ridice la un nivel ridicat într-o competiţie importantă precum EURO.

„(n.r. Cum vi se pare lupta la titlu în campionatul ce stă să înceapă? Tot FCSB pare favorită, chiar dacă l-a pierdut pe Coman. Bine, Florinel e pierdere pentru noi, aici, că la Euro am văzut cu toţii de ce e în stare... Mai mult s-a plimbat pe teren!

Olaru a jucat şi foarte puţin. Dar şi când a fost trimis pe teren, zero! Vă daţi seama? Ăştia doi au fost cei mai buni din Liga 1...

(n.r. Deci şanse mici ca FCSB să prindă grupele Ligii Campionilor.) Doar printr-o minune, iar asta s-ar traduce printr-un traseu foarte avantajos. Eu nu cred. Păcat de banii lui Gigi, că el investeşte”, a spus Liţă Dumitru, potrivit iamsport.ro.

Ce mesaj a postat FCSB, după despărţirea de Florinel Coman. Campioana României intră într-o nouă ”eră”

Florinel Coman (26 de ani) nu mai este jucătorul celor de la FCSB, dar campioana României a transmis un mesaj special pentru deja fostul ei număr 7.

FCSB a anunţat oficial, luni seară, transferul lui Florinel Coman la gruparea Al Gharafa SC, din Qatar.

Golgheterul sezonului 2023-2024 în Superliga a plecat de la FCSB după 7 ani, în care a marcat 63 de goluri şi a oferit 62 de pase de gol în 233 de meciuri oficiale în toate competiţiile.“Campionii României îi mulţumesc pentru extraordinara contribuţie avută la cucerirea titlului şi îi urează mult succes alături de noua echipă!“, a menţionat FCSB

Afla mai multe despre: florinel comandarius olarulita dumitru 

viewscnt
Articole similare