Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comentatorul meciului Oţelul - Dinamo a erupt în direct! "Astea nu sunt condiţii. Nu se poate aşa ceva" | VIDEO

Comentatorul meciului Oţelul - Dinamo a erupt în direct! "Astea nu sunt condiţii. Nu se poate aşa ceva" | VIDEO

Oțelul Galați

Comentarii

Minutul 76 al meciului Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti a oferit o fază dureroasă, în urma căreia a fost nevoie de intervenţia medicilor. Pe margine, jucătorii şi-au pus mâinile în cap.

Faza dureroasă în Oţelul - Dinamo: "Astea nu sunt condiţii. Ce caută acea bordură acolo după zeci de ani?"

Dinamo Bucureşti a început perfect meciul din Moldova şi a luat avantaj de două goluri în prima jumătate de oră. În restul partidei, fotbaliştii lui Ovidiu Burcă au conservat rezultatul care încă îi ţine în lupta pentru promovarea directă, iar duelurile dure n-au lipsit de pe teren.

Cea mai dureroasă fază a avut loc în a doua repriză. În minutul 76, un duel între Razvan Patriche şi Dan Panait s-a terminat rău pentru fundaşul Oţelului. 

Împins de apărătorul central al alb-roşiilor, Panait a fost aruncat în faţa băncii tehnice a "câinilor". 

Fundaşul gazdelor a suferit enorm zeci de secunde, întrucât în cădere s-a lovit de bordura din faţa băncii de rezerve. După ce a raşchetat bordura, Panait a căzut nefericit. 

Au fost momente în care ambele echipe s-au strâns în jurul său, iar fundaşul gălăţenilor s-a ridicat după ce a primit îngrijiri medicale. 

"Nu se poate aşa ceva! Astea nu sunt condiţii. Ce caută acea bordură acolo după zeci de ani?", a spus imediat comentatorul Orange Sport. 

Dinamo Bucureşti speră din nou la promovarea directă în Superligă, după 2-0 cu Oţelul Galaţi

Oţelul Galaţi a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de Dinamo, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 2. Golurile au fost marcate de Larrucea ‘6 şi Bani ’27.

Lider în clasament este Politehnica Iaşi, cu 56 de puncte. Pe doi este CSA Steaua – 49 de puncte, pe trei Oţelul – 46, pe patru Dinamo – 43, pe cinci Unirea Dej – 39 şi pe şase Gloria Buzău – 39.

 

Afla mai multe despre: otelul dinamocomentatorotelul dinamo liga 2 

viewscnt
Articole similare