Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comisa de Recurs a luat azi decizia în privinţa lui Valentin Ţicu! Petrolul a solicitat reducerea pedepsei

Comisa de Recurs a luat azi decizia în privinţa lui Valentin Ţicu! Petrolul a solicitat reducerea pedepsei

Petrolul

Comentarii

Comisia de Recurs a FRF a oferit astăzi un nou termen în privinţa apelului înaintat de Valentin Ţicu.

Comisa de Recurs a luat azi decizia în privinţa lui Valentin Ţicu

Fotbalistul Petrolului a fost suspendat 16 etape după ce în luna septembrie l-a accidentat extrem de grav pe Dragoş Iancu, fotbalistul celor de la Hermannstadt. Deşi faultul nu a fost unul voluntar, Ţicu a primit o suspendare foarte dură, care i-a nemulţumit pe prahoveni. Astfel, clubul din Ploieşti a înaintat un apel pentru a-i reduce pedeapsa.

Comisia de Recurs a FRF nu a luat o decizie concretă astăzi, ci doar a oferit un nou termen în această speţă. Joia viitoare ar trebui să se ia o decizie clară în cazul lui Ţicu, care va ajunge la 8 etape „pe tuşă” până atunci, anunţă GSP.

Claudiu Tudor, ultimele detalii despre situaţia în care se află Valentin Ţicu: "Trece printr-o perioadă grea"

Preşedintele Petrolului, Claudiu Tudor, a oferit pentru Orange Sport ultimele detalii în privinţa situaţiei lui Valentin Ţicu. Fundaşul stânga al Petrolului a primit o suspendare-record de 16 etape, iar acum "trece printr-o perioadă grea şi e dornic să revină".

Oficialul a spus că clubul de pe "Ilie Oană" este în aşteptarea motivării deciziei Comisiei de Disciplină a FRF în cazul suspendării lui Ţicu şi că, în mod cert, Petrolul va face recurs pentru reducerea pedepsei fundaşului Valentin Ţicu.

"Cu siguranţă avem mare încredere în comisie şi facem recurs. Motivarea încă n-a venit, dar cu siguranţă facem recurs. Aşteptăm cu nerăbdare să-l revedem pe teren. (...) Ţicu e dornic să revină, dar e doar demoralizat când îi vede pe băieţi că joacă, se bucură, se pregătesc de meci. Trece printr-o perioadă foarte grea", a spus Claudiu Tudor pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: valentin ticupetrolulsuspendare 

viewscnt
Articole similare