Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comparaţia surprinzătoare făcută de Nicolae Dică între FCSB şi Juventus: "Sigur, nici campionatul României nu e campionatul Italiei" :)

Comparaţia surprinzătoare făcută de Nicolae Dică între FCSB şi Juventus: "Sigur, nici campionatul României nu e campionatul Italiei" :)

FCSB

Comentarii

FCSB are un start dezamăgitor de sezon în Superligă, însă Nicolae Dică este încrezător că echipa sa poate reveni în cursa pentru titlu.

FCSB a obţinut doar trei puncte în primele patru etape disputate. Cu remize cu U Cluj, FC U Craiova 1948 şi CS Mioveni şi o înfrângere cu Rapid, vicecampioana României ocupă locul 13 în clasament.

Fără titlu din 2015, FCSB poate da lovitura în actualul sezon. Nicolae Dică este sigur că echipa sa va trece peste rezultatele slabe din startul acestei stagiuni şi că va reveni în lupta pentru campionat, fiind la doar şase puncte în spatele liderului CFR Cluj.

"Au mai fost echipe care au început prost campionatul, iar după 7-8 etape şi-au revenit şi chiar au câştigat titlul în acel sezon. V-am mai dat exemplu, Juventus era pe locul 14-15, la un moment dat, apoi a revenit şi a reuşit să câştige campionatul fără probleme. Nu trebuie să ne pierdem încrederea, dar nici campionatul României nu e campionatul Italiei" , a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare