Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comunicatul celor de la CFR în legătură cu Dan Petrescu: ”Tehnicianul echipei noastre a avut o discuţie cu patronul clubului!”

Comunicatul celor de la CFR în legătură cu Dan Petrescu: ”Tehnicianul echipei noastre a avut o discuţie cu patronul clubului!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a fost pe picior de plecare de la CFR.

CFR Cluj a rămas la 6 puncte în spatele liderului Superligii, Farul Constanţa, dar având două meciuri în minus. Nici în grupa de Conference League n-o duce mai bine, unde a strâns doar un punct în două etape. 

Dan Petrescu a făcut mai multe declaraţii care i-au supărat pe şefii din Gruia. Neluţu Varga a ieşit la atac înainte de partida câştigată cu FC Argeş, scor 0-1.

Patronul CFR-ului spune că nu este mulţumit de joc şi i-a reproşat lui Dan Petrescu că a adus jucători slabi pe salarii mari. După meci, Dan Petrescu a dat de înţeles că va pleca de la CFR, doar dacă i se plăteşte clauza de reziliere.

Miercuri, a avut loc o discuţie între Neluţu Varga şi Dan Petrescu. Cele două părţi au ajuns la un numitor comun, iar fostul jucător de la Chelsea va continua să o antreneze pe CFR. Echipa din Cluj a emis un comunicat oficial în care este precizat că Petrescu are în continuare parte de susţinerea clubului. 

”Tehnicianul echipei noastre a avut o discuţie cu patronul clubului!”

”În urma ultimelor speculaţii apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj doreşte să facă anumite precizări.

Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului şi rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discuţie cu patronul clubului, una bazată pe maturitate şi respect, iar scopul ambelor părţi s-a dovedit a fi, aşa cum era de aşteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică şi de a avea rezultate importante.

Rămânem o familie unită, aşa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca şi suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar şi de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuşi să obţinem rezultate importante, aşa cum am făcut-o mereu în ultimii ani. Conducerea clubului CFR 1907 Cluj”, se arată în comunicatul clubului CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-neluţu varga 

viewscnt
Articole similare