You are here:

Comunicatul dat de Corvinul Hunedoara după eliminarea din Conference League

Comunicatul dat de Corvinul Hunedoara după eliminarea din Conference League
Comentarii

Formaţia Corvinul Hunedoara, deţinătoarea Cupei României, a fost eliminată, miercuri, de echipa Astana în turul trei preliminar al Conference League.

Corvinul Hunedoara, comunicat după meciul cu Astana

După ce în tur, la Sibiu, a fost 2-1 pentru Astana, în partida retur, la Almatî, gruparea din Kazahstan s-a impus cu 6-1. Ca urmare a acestui rezultat, Corvinul şi-a încheiat parcursul în cupele europene. 

Pentru Astana au marcat Charles ’13, ’68, Tomasov ’57, ’76, Gripshi ’73 şi Astanov ‘84. Corvinul a înscris prin Neacşa ’78.

Corvinul Hunedoara a postat un comunicat, pe reţelele de socializare, chiar după eliminarea din Conference League prin care îşi asigură fanii. 

”Din păcate, parcursul nostru european s-a încheiat în această seară, în Kazahstan, dar avem de învăţat după toate aceste partide! 

Clubul nostru merge mai departe, drept dovadă că, în tot acest timp, a pregătit documentaţia necesară pentru modificarea statutului şi a formei juridice care să ne permită obţinerea dreptului de promovare în primul eşalon. 

În aceste condiţii, toate actele necesare vor fi depuse la Federaţia Română de Fotbal în timp util, pentru a fi analizate şi pentru a putea deveni club de drept privat. 

Drumul Corvinilor continuă! Un oraş, o comunitate, o echipă: Corvinu’!”, a fost comunicatul postat de Corvinul.

Corvinul a început parcursul european în primul tur al Ligii Europa, unde a trecut de Paksi FC (Ungaria), scor 4-0 în tur şi scor 0-2 în retur. În turul doi preliminar al Ligii Europa, Corvinul a pierdut dubla manşă cu Rijeka (Croaţia), scor 0-0 în tur şi scor 0-1 în retur.

Ca urmare a acestui rezultat, echipa din Hunedoara a ajuns în turul trei preliminar al Conference League, de unde a fost eliminată miercuri de Astana.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaraliga 1maxim 

viewscnt
Articole similare