Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comunicatul emis de Farul Constanţa după ce nu a primit licenţa pentru cupele europene: ”Se va demonstra că tot ceea ce am făcut a fost legal şi doar pentru fotbalul dobrogean!”

Comunicatul emis de Farul Constanţa după ce nu a primit licenţa pentru cupele europene: ”Se va demonstra că tot ceea ce am făcut a fost legal şi doar pentru fotbalul dobrogean!”

Farul Constanța

Comentarii

Echipa lui Gică Hagi nu a primit licenţa UEFA din partea Administraţiei de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal, iar în acest moment nu va putea juca în ediţia următoare a cupelor europene.

Aceasta problemă ar fi apărut după ce Viitorul Constanţa şi-a schimbat numele în Farul Constanţa, astfel, echipa de la malul mării nu va putea participa în cupele europene, dacă va reuşi să se califice.

Farul Constanţa a emis un comunicat în care susţine că o comisie din cadrul UEFA a înţeles greşit situaţia clubului, după ce echipa şi-a schimbat denumirea din Viitorul Constanţa, în Farul Constanţa. Echipa lui Gică Hagi este convinsă că problema se va soluţiona la TAS. 

“O comisie din cadrul forului european, primind anumite informaţii, a înţeles greşit întreaga procedură pe care am urmat-o în vara anului 2021, în pofida explicaţiilor transmise, atât de clubul nostru cât şi de Federaţia Română de Fotbal.

Dorim să subliniem că toate demersurile juridice pe care clubul nostru le-a realizat în anul 2021 au respectat, cu stricteţe, regulamentele sportive internaţionale, nationale şi legile din ţara noastră. Am avut avizul prealabil al Federaţiei Române de Fotbal, înainte de a efectua orice demers juridic, iar ulterior, constatând că am respectat (ad litteram) regulamentele sportive, Comitetul Executiv al FRF a aprobat toată procedura juridică realizată de noi. 

Clubul nostru avea una din cele mai importante academii de copii si juniori din Europa, baza sportivă ultramodernă, stadion propriu, un buget anual care ne permitea, aşa cum s-a întamplat, să participăm an de an în Liga 1, iar tot ceea ce am făcut în vara anului 2021 a fost, în primul rând, pentru comunitatea locală, pentru ca acest brand, ,,Farul”,  al Constanţei, să rămână al acestei regiuni a ţării. Suntem convinşi că, în procedurile legale ce le vom urma, se va demonstra că tot ceea ce am făcut a fost legal şi doar pentru fotbalul dobrogean”, se arată în comunicatul emis de Farul. 

Afla mai multe despre: farul-uefa-hagi 

viewscnt
Articole similare