Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conceicao aşteaptă vacanţa mai repede: "FRF şi LPF ar trebui să se gândească dacă putem juca fotbal acum"

Conceicao aşteaptă vacanţa mai repede: "FRF şi LPF ar trebui să se gândească dacă putem juca fotbal acum"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a făcut spectacol la finalul săptămânii trecute. A bătut-o pe FC Voluntari, scor 5-0, iar acum va merge în Ştefan cel Mare pentru meciul cu Dinamo.

"Ne poate pune multe probleme. Este adevărat că e o echipă care trece prin anumite frământări interne, însă, eu sunt foarte interesat şi preocupat de acest meci pentru că problemele pe care ei le au pot da o motivaţie şi o ambiţie în plus jucătorilor.

Dinamo este o echipă de tradiţie în România, o echipă mare, care merită respect, de asta jocul cu siguranţă va fi unul foarte disputat. Noi trebuie să evoluăm bine şi să ne ridicăm la nivelul adversarului şi al jocului. Vorbim despre un antrenor cu trecut în România, cu performanţe, el ştie cel mai bine modul în care poate să îşi motiveze jucătorii. De fapt, orice antrenor încearcă să îşi motiveze foarte bine jucătorii.

Sper ca gazonul să fie bun pentru joc, pentru fotbal. Nu este uşor, observ că toată lumea începe să întâmpine dificultăţi în acest sens, e important ca oamenii de la LPF, de la FRF şi Sindicatul Fotbaliştilor să vadă aceste lucruri şi să se gândească dacă este bine să se joace în continuare fotbal. Nu este uşor pentru jucători, am văzut şi ieri la meciul dintre Steaua şi Gaz Metan Mediaş" , a declarat Antonio Conceicao.

CFR Cluj va juca ultimul meci din acest an pe 22 decembrie, împotriva vicecampioanei entitre, FCSB.

  • Dinamo - CFR Cluj se joacă marţi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: cfr clujdinamoromaniaantonio conceicaoliga 1 

viewscnt
Articole similare