Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conceicao revine în Liga 1. Semnează din nou cu un club de mare tradiţie

Conceicao revine în Liga 1. Semnează din nou cu un club de mare tradiţie

Petrolul

Comentarii

Toni Conceicao, fostul antrenor de la CFR Cluj, are şanse mari să ajungă pe banca tehnică a celor de la Petrolul Ploieşti.

Toni Conceicao are şanse mari să revină în Superligă! 

Deşi Marian Copilu, acţionarul de la Petrolul, şi-l doreşte cu insistenţă pe Marius Şumudică, această variantă are şanse mici să se fructifice. Tehnicianul român a dezvăluit că şi-ar dori să antreneze în Golf, acolo unde are deja mai multe contacte.

Aşadar, oamenii din conducerea „lupilor galbeni” s-au reorientat şi au ajuns la o variantă inedită: Antonio Conceicao. Fostul antrenor de la CFR Cluj îl cunoaşte pe Marian Copilu din perioada petrecută în Gruia, astfel că un acord între cele două părţi nu ar fi o surpriză, anunţă sport.ro.

Portughezul a pregătit-o pe CFR Cluj în urmă cu cinci ani, între iulie 2018 şi februarie 2019, după care a fost înlocuit de Dan Petrescu. Apoi a antrenat naţionala Camerunului, iar de doi ani este liber de contract, motiv pentru care ar fi tentat de o revenire în fotbal.

Marius Şumudică ar antrena şi în România, dar cu o condiţie

După informaţiile conform cărora ar veni antrenor la Petrolul Ploieşti, Marius Şumudică a ţinut să explice în ce condiţii ar antrena în România.

„Şi în România aş semna, dacă ar fi un proiect ok, de la vară să mă angrenez într-un proiect ok, partea materială ar fi pe plan secundar. Nu m-ar interesa. Dar nu m-aş duce la o echipă la care să am cinci spectatori în tribună sau ceva de genul ăsta. Nu…

M-aş duce la o echipă care îşi doreşte performanţă, care îşi doreşte să joace în cupele europene sau să se bată la campionat. Eu sunt ferm convins că, la staff-ul pe care îl am, cât este de pregătit, dacă aş lucra la o echipă din primele şase, m-aş bate până la final la campionat.

Mă bazez pe valoarea campionatului intern, care e foarte scăzută. Nu este mare diferenţă între echipe”, a spus Marius Şumudică, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: toni conceicaopetrolul ploiestisuperliga 

viewscnt
Articole similare