Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia amară a lui Gică Popescu după ce a urmărit echipa naţională cu Edi Iordănescu: "A fost în zadar"

Concluzia amară a lui Gică Popescu după ce a urmărit echipa naţională cu Edi Iordănescu: "A fost în zadar"

Echipa națională

Comentarii

Fostul căpitan al echipei naţionalei, Gheorghe Popescu, a declarat, luni seară, la Prima TV, că victoria cu Bosnia-Herţegovina a fost în zadar, subliniind că retrogradarea tricolorilor în Divizia C a Ligii Naţiunilor s-a produs în urma înfrângerilor cu Muntenegru.

Gheorghe Popescu: "Nu ne putem bucura de victorie, a fost în zadar. Retrogradarea s-a produs la cele două înfrângeri cu Muntenegru"

"Nu ne putem bucura de victorie, a fost în zadar. Muntenegru, ca şi Bosnia, fiind sigure de locul în clasament, au jucat cu echipa a doua. Retrogradarea s-a produs la cele două înfrângeri cu Muntenegru. Nu ştiu care sunt planurile federaţiei cu Iordănescu. Un antrenor este ţinut în funcţie de rezultate, din păcate Edi nu le-a avut, echipa a retrogradat. Putem spune că a avut o perioadă de insuccese", a spus Popescu.

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Au marcat Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79 pentru tricolori, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.

La celălalt meci din grupă, Muntenegru – Finlanda, scor 0-2. În minutul 17, de la muntenegreni a fost eliminat Tomasevici. Au marcat Antman ’47 şi Kallman ’53.

Clasamentul final al grupei: 1. Bosnia – 11 puncte, 2. Finlanda – 8 puncte, 3. Muntenegru – 7 puncte, 4. România – 7 puncte.

Bosnia şi Herţegovina a promovat în Divizia A, iar România a retrogradat în al treilea eşalon valoric.

Afla mai multe despre: edi iordanescugica popescuromaniaromania bosnia 

viewscnt
Articole similare