Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia descurajantă a lui Reghecampf după ziua neagră din Europa! A dat încă o veste rea pentru Universitatea Craiova

Concluzia descurajantă a lui Reghecampf după ziua neagră din Europa! A dat încă o veste rea pentru Universitatea Craiova
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghemcapf, a tras o concluzie tristă pentru fotbalul românesc, după valul de eliminări din Conference League. De asemenea, a oferit o veste rea din cadrul lotului.

Universitatea Craiova a fost eliminată, joi seară, de echipa albaneză Laci, în turul doi preliminar al Conference League. Manşa secundă disputată la Craiova s-a încheiat 0-0, iar echipa din Albania s-a calificat în runda următoare datorită victoriei din tur, scor 1-0.

Joi, din turul secund preliminar au fost eliminate şi FCSB şi Sepsi, care au pierdut la loviturile de departajare calificarea în faza următoare. 

Concluzia lui Laurenţiu Reghecampf după eliminările din Conference League

"Dacă noi am pierdut în faţa acestor echipe, înseamnă că asta e valoarea în momentul de faţă", a spus, descumpănit, noul antrenor al Universităţii Craiova. 

Apoi, Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre indisponibilităţile din lot. Andrei Ivan e cea mai mare pierdere, după ce s-a accidentat în meciul cu FCSB, de pe Arena Naţională. De asemenea, nici Screciu, Ofosu şi Baiaram nu sunt în totalitatea apţi. 

"Ştiţi foarte bine că Ivan va lipsi o perioadă mai lungă, vom vedea ce jucători mai au anumite probleme. Screciu vine şi el după o perioada lungă, Ofosu la fel, Baiaram este şi el încă accidentat. Am fi avut poate mai multe şanse şi mai mult noroc dacă i-am fi avut astăzi în stadion, în tribune (n.r. - pe suporteri, după pedeapsa primită de U Craiova). Suportul lor este incredibil, mai ales într-un meci de asemenea nivel", a adăugat principalul.

Portarul titular din meciul cu Laci, David Lazar, a avut un mesaj pentru campioana României, care continuă în preliminariile Champions League: "Sperăm că echipa care a mai rămas, CFR, să facă mai mult pentru ţară". 

CFR Cluj e sigură, pentru moment, cel puţin de calificarea în grupele Conference League. 

Afla mai multe despre: reghecampfuniversitatea craiovalaci 

viewscnt
Articole similare