You are here:

Concluzia lui Elias Charalambous după victoria 1-0 contra lui Sepsi : Elias ”Pentru mine este cel mai bun din România”

Concluzia lui Elias Charalambous după victoria 1-0 contra lui Sepsi : Elias ”Pentru mine este cel mai bun din România”

Superliga

Comentarii

FCSB s-a impus în faţa lui Sepsi, scor 1-0, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

În cadrul flash-interviului de după meci, Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, şi-a felicitat jucătorii pentru victorie, subliniind în mod special performanţa portarului Ştefan Târnovanu, care a avut mai multe intervenţii decisive şi a reuşit să menţînă poartă fără gol.

Elias Charalambous: ”Pentru mine, Ştefan Târnovanu este cel mai bun portar din România”

Printre altele, Charalambous a discutat despre următorul meci cu PAOK Salonic din Europa League, care se va desfăşura în Grecia, menţionând că echipa pregătită de Răzvan Lucescu este una foarte puternică.

”Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Este ceea ce ne doream. Am reuşit să marcăm încă din prima repriză. La începutul reprizei a două nu ne-am descurcat aşa cum am dorit. Până la finalul partidei cei de la Sepsi şi-au creat ocazii de a marca.

Când nu luăm gol, există posibilitatea mai mare să câştigăm. Este foarte important şi suntem fericiţi că nu am primit gol. Ştiu foarte bine cine este Târnovanu, îl susţin mereu. Pentru mine, este cel mai bun portar din România.

Tănase este un jucător pe care-l ştiţi, este aici să ajute echipa. Sunt convins că va mai da goluri. Că să ne atingem obiectivele, trebuie să avem toţi jucătorii într-o formă foarte bună.

Înainte de meci am schimbat opt jucători, avem meciuri în Europa. Avem puţin timp să pregătim meciul cu PAOK. În seara asta (de duminică, 29 septembrie) ne întoarcem la Bucureşti. Vom întâlni un adversar foarte greu”, a spus Charalambous, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: superligafcsb 

viewscnt
Articole similare