Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Galtier după o nouă prestaţie impresionantă reuşită de Messi: "E cel mai bun din istorie". VIDEO | Ajaccio - PSG 0-3

Concluzia lui Galtier după o nouă prestaţie impresionantă reuşită de Messi: "E cel mai bun din istorie". VIDEO | Ajaccio - PSG 0-3

Lionel Messi

Comentarii

Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Christophe Galtier, a declarat, vineri seară, că Lionel Messi este cel mai bun jucător din lume.

Messi a marcat în minutul 78 al meciului cu Ajaccio, câştigat, scor 3-0, vineri seară.

"Victoria este întotdeauna importantă, a fost un meci care vine după clasicul cu OM şi care precede o mare întâlnire în Liga Campionilor. Întotdeauna sunt meciuri capcană. Ajaccio ne-a pus sub o presiune mare în primele 25 de minute.

În repriza secundă, ritmul a fost mai puţin intens şi am avut măiestrie tehnică. Oamenii vin pe stadion să-l vadă pe Leo jucând, el este cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Îi place să se joace cu alţii, are această calitate de a vrea să se joace pentru alţii, este foarte altruist. A fost magnific la golul 2", a declarat Galtier, după meci.

PSG s-a impus pe terenul lui Ajaccio prin "dubla" lui Mbappe din minutele 23 şi 81, şi prin reuşita lui Lionel Messi (min. 78).

Kylian Mbappe a ajuns la 10 goluri marcate în campionat şi a devenit lider în clasamentul golgheterilor, unde este urmat de Neymar, cu 9 goluri. Pentru Messi a fost al şaselea gol stagional.

PSG este lider în Ligue 1, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare