Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Guardiola după coşmarul de pe Bernabeu! ”Am fost aproape, însă n-am reuşit!”

Concluzia lui Guardiola după coşmarul de pe Bernabeu! ”Am fost aproape, însă n-am reuşit!”
Comentarii

Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri.

La finalul meciului, Guardiola le-a reproşat jucătorilor evoluţia din prima repriză şi a recunoscut că fotbaliştii lui s-au relaxat după golul de 1-0. În doar 2 minute, City a pierdut avantajul de două goluri pe care îl avea. 

 ”Am fost aproape, însă n-am reuşit!”

”Am fost aproape, am fost aproape, însă n-am reuşit. E simplu, în prima repriză nu a fost un meci, nu am fost suficient de buni. După ce am marcat, am arătat mai bine, ne-am găsit ritmul, iar jucătorii s-au relaxat.

Real a venit cu foarte mulţi jucători în atac, cu Militao, Rodrygo, Vinicius, Benzema, a venit cu multe centrări şi a marcat două goluri.

Nu am jucat cel mai bun fotbal al nostru, dar e normal, e o semifinală, jucătorii simt presiunea. Fotbalul e imprevizibil, trebuie să acceptăm ce s-a întâmplat şi să mergem mai departe”, a spus Pep Guardiola, la finalul meciului. 

În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur. Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

Afla mai multe despre: ucl-guardiola-city 

viewscnt
Articole similare