Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Răzvan Lucescu după parcursul perfect din acest an: "Azi eşti erou, mâine eşti cel mai mare idiot"

Concluzia lui Răzvan Lucescu după parcursul perfect din acest an: "Azi eşti erou, mâine eşti cel mai mare idiot"
Comentarii

PAOK are un parcurs excelent sub comanda lui Răzvan Lucescu. Echipa pregătită de antrenorul român are o singură înfrângere în ultimele trei luni şi luptă cu şanse reale pentru câştigarea unui trofeu european.

PAOK este pe locul doi în campionatul Greciei, la zece puncte în spatele liderului Olympiacos, iar în Conference League se află în sferturile de finală, unde va da peste francezii de la Olympique Marseille.

Deşi a scris istorie alături de PAOK, în 2018, când a cucerit titlul în Grecia, Răzvan Lucescu încă se consideră în pericol pentru o eventuală demitere.

  • PAOK are un parcurs perfect în ultimele trei luni: 18 victorii, cinci remize şi nicio înfrângere

"Avem o singură înfrângere începând din decembrie. A fost înfrângerea din Danemarca, dar a urmat calificarea. Stăm bine, suntem într-o perioadă bună, avem speranţe mari pentru ce ne aşteaptă în următoarele două luni.

În Grecia, orice s-ar întâmpla, eu rămân în istoria fotbalului sau măcar în istoria lui PAOK. Azi eşti erou, mâine eşti cel mai mare idiot, iar poimâine eşti din nou cel mai bun. Aşa e în Grecia, aşa e în România, aşa e peste tot în lumea fotbalului.

Orice antrenor are în colţul minţii ideea că peste o lună poate fi demis, aşa că tot timpul trebuie să fie pregătit să se adapteze la alte condiţii. Ce am reuşit noi este extraordinar, pentru că, în ultimii doi ani, a fost o diferenţă foaret mare între Olympiacos şi PAOK. Noi recuperăm, venim din spate" , a declarat Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok 

viewscnt
Articole similare