You are here:

Concluzia trasă de Basarab Panduru după Rapid - Dinamo 1-1, derby-ul etapei din Superliga: "Asta cred"

Concluzia trasă de Basarab Panduru după Rapid - Dinamo 1-1, derby-ul etapei din Superliga: "Asta cred"

Superliga

Comentarii

Rapid şi Dinamo au remizat, 1-1, în derby-ul etapei a şasea din Superligă, într-un meci în care golurile au fost marcate din două penalty-uri. Basarab Panduru a urmărit partida şi a tras o concluzie, în urma jocului.

Derby-ul dintre Rapid şi Dinamo, 1-1 în Giuleşti, s-a terminat nedecis. Rezultatul de egalitate este un rezultat corect, crede Basarab Panduru, care a analizat la cald partida dintre rivalele din Bucureşti, imediat după fluierul final.

Basarab Panduru: "Nu ştiu dacă Rapid e mulţumită cu rezultatul ăsta, dar cred că e un rezultat corect"

Imediat după încheierea partidei, Basarab Panduru a tras o concluzie importantă. "Pandi" a spus că, în opinia sa, Dinamo a venit în Giuleşti pentru a obţine un rezultat de egalitate şi a început să joace după ce a primit golul din penalty-ul transformat de Claudiu Petrila.

În plus, expertul consideră că rezultatul de egalitate este unul echitabil, chiar dacă, mai mult ca sigur, Rapid nu este mulţumită cu punctul obţinut împotriva rivalei din Capitală în etapa a şasea din Superliga.

"Dinamo mai degrabă a vrut să se apere, sa obţină un rezultat de egalitate. Dinamo a început sa joacă după ce a primit golul, mai putea să fie goluri, până la urmă Rapidul nu ştiu dacă e mulţumită cu rezultatul ăsta. Dar cred că e corect rezultatul", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Rapid - Dinamo 1-1, în etapa a şasea din Superliga

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Dinamo, în etapa a şasea din Superligă. Giuleştenii rămân fără victorie în campionat.

Pe Giuleşti, în derby-ul cu Dinamo, antrenorul gazdelor, Neil Lennon, a început meciul ca de obicei, fără Săpunaru, iar rapidiştii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize – bara lui Gojkovic, din minutul 44. După pauză, Homawoo l-a faultat în careu pe Gojkovic şi, după verificarea VAR, arbitrul Iulian Călin a dictat penalti. Petrila a transformat în minutul 53, deschizând scorul. După numai patru minute portarul gazdelor, Siegrist, a intervenit foarte bine la Selmani. Petrila a trecut pe lângă majorarea scorului, în minutul 74, dar Golubovic a fost la post. După numai un minut Cristian Ignat l-a tras de tricou, în careu, pe Selmani, şi, după verificarea VAR, s-a dictat penalti pentru Dinamo. Selmani a transformat şi alb-roşii au egalat. În cele din urmă acesta a fost scorul final în derby, 1-1, şi Dinamo e pe locul al treilea în clasament, cu 9 puncte. Rapid este pe locul 11, cu 5 puncte, giuleştenii rămânând singura echipă fără victorie din Superligă.

RAPID: Siegrist - Braun, Paşcanu, C. Ignat, Borza - Kait, Gojkovic (El Sawy 85), Diogo Mendes (Oaidă 76) – Papeau (R. Pop 46), Jambor (Burmaz 76), Petrila. ANTRENOR: Neil Lennon.

DINAMO: Golubovic – Sivis (C. Costin 67), K. Boateng, Homawoo, Opruţ - Milanov (Caragea 67), Gnahore, C. Cîrjan (Licsandru 89) – A. Bani (Patriche 90+7), Selmani, Hakim Abdallah. ANTRENOR: Zeljko Kopic.

Cartonaşe galbene: Diogo Mendes 2, Săpunaru 59, Blazek 59, C. Ignat 77, Borza 86, Neil Lennon 88 / A. Bani 59, Sivis 60, C. Cîrjan 82, Selmani 89

Arbitri Iulian Călin - Mihai Marius Marica, George Florin Neacşu

Arbitri VAR: Cătălin Popa - Adrian Popescu

Afla mai multe despre: basarab pandurudinamorapidconcluziesuperligaderby 

viewscnt
Articole similare