Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzii după Farul - Sepsi 2-1: ”Te aşteptai să vezi altceva” / ”Sepsi suferă pentru că lipsesc ei” | EXCLUSIV

Concluzii după Farul - Sepsi 2-1: ”Te aşteptai să vezi altceva” / ”Sepsi suferă pentru că lipsesc ei” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a învins-o pe OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1 (1-1), sâmbătă, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 11-a din Superligă.

Golurile ”Marinarilor” au fost marcate de către Ionuţ Larie (min. 6 - penalty) şi Constantin Budescu (min. 55), în timp ce reuşita covăsnenilor a fost semnată de către Marius Ştefănescu (min. 45+2).

Sepsi a dezamăgit din nou!

În urma acestui rezultat, Farul Constanţa a urca pe loc de play-off, locul 5, cu 15 puncte, în timp ce Sepsi rămâne pe locul 9, cu 12 puncte.

Sepsi nu se regăseşte şi a bifat cea de-a treia înfrângere consecutivă în campionat. După eşecul dur de acasă, cu FCSB, scor 2-5, vine un nou insucces, la Ovidiu, după un joc mai mult decât modest.

Prezent în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru a declarat că aştepta să vadă mult mai multe lucruri bune din partea covăsnenilor. Nu s-a întâmplat acest lucru şi, în opinia sa, în acest moment Sepsi trece printr-o criză.

Mie mi s-a părut mai bună Farul. Sepsi nu trece printr-o perioadă bună. Am spus, după ultimul meci, că văd ceva probleme. Şi astăzi.

În repriza a doua, după aşteptările făcute, te aşteptai să vezi ceva, dar nu s-a întâmplat absolut nimic. Cu toate că au intrat jucători şi în faţă. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Nu ştiu ce se întâmplă cu Sepsi, dar nu cred că în momentul ăsta sunt bine”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

De asemenea, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, nu înţelege de ce Sepsi nu mai este echipa din startul sezonului. 

Un motiv ar fi lipsa celor doi mijlocaşi centrali, Nicolae Păun şi Jonathan Rodriguez, însă, chiar şi aşa, Sepsi putea fi mult mai incisivă în ofensivă.

La Sepsi, doar golul lui Ştefănescu rămâne la capitolul realizări. În rest... Se vedea clar că Farul va câştiga meciul, chiar dacă au mai ajuns prin careu. În continuare, cred că suferă şi pentru că lipsesc cei doi mijlocaşi centrali - Păun şi Rodriguez. E o scuză şi nu prea. 

Întâlneşti o echipă care a avut dificultăţi în ultimele jocuri şi nu le pui mari probleme. Farul a avut multe ocazii. Budescu a avut mai multe ocazii decât a avut Sepsi.

Faţă de cum a început campionatul şi de cum s-a reprezentat în cupele europene... să nu uităm că în afara dublei victorii la scor cu bulgarii, a eliminat o echipă obişnuită cu cupele europene, iar în dubla cu Bodo Glimt a arătat foarte bine - iar acum parcă e o altă echipă”, a completat şi Mihai Stoica.

 

Afla mai multe despre: farul-sepsibasarab pandurumihai stoica 

viewscnt
Articole similare