Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Adrian Văsâi după România U19 - Italia U19 1-2: "Am făcut prea puţin ca să câştigăm un meci de asemenea nivel"

Concluziile lui Adrian Văsâi după România U19 - Italia U19 1-2: "Am făcut prea puţin ca să câştigăm un meci de asemenea nivel"

Echipa națională

Comentarii

Adrian Văsâi, selecţionerul naţionalei U19 a României, a reacţionat după înfrângerea suferită de tricolori la EURO 19, 1-2 cu Italia.

România U19 a pierdut, la EURO U19, 1-2 cu Italia, la turneul final care se desfăşoară în Slovacia, iar la finalul partidei Adrian Văsâi a tras concluziile.

Concluziile lui Adrian Văsâi după România U19 - Italia U19 1-2: "Am făcut prea puţin ca să câştigăm un meci de asemenea nivel"

"Am întâlnit o echipă foarte puternică, ştiam asta, ştiam jucătorii. Ne-am propus mult mai multe lucruri pe fază ofensivă. Din păcate, nu am reuşit. Am întâlnit o echipă extrem de agresivă, care nu ne-a permis să ne facem jocul nostru. Rezultatul este echitabil. Poate dacă la faultul din ultimul minut al primei reprizei ni se acorda penalty, nu se ştie, dar Italia a meritat victoria. Vom analiza jocul, vom discuta şi jucătorii, să avem un feedback şi cu jucătorii şi voi putea spune mult mai multe mâine.

Cred că ne-a lipsit curajul şi încrederea. Suntem la alt nivel, este clar. Aşteptam un pic mai mult din punctul ăsta de vedere. Luăm bun faptul că am avut şi noi ocazii de a marca, puţine în comparaţie cu adversarii. Cam atât, prea puţin ca să câştigăm un joc la un asemenea nivel.

Dacă vom avea curaj şi încredere, putem obţine un rezultat favorabil cu Franţa. Ne vom bate pentru asta. Important e să ţinem mingea mult mai mult la noi, aici cred că am avut o mare problemă. E adevărat, nici ei nu ne-au lăsat, au făcut o presiune mare. Suntem sus şi aceştia sunt adversarii, asta este. Sperăm să facem în continuare cât mai bine şi să câştigăm ceva din acest turneu", a spus Adrian Văsâi, la TVR.

România U19 - Italia U19 1-2, la Campionatul European

Reprezentativa under 19 a României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-1, de selecţionata Italiei, în primul meci din Grupa A a Campionatului European U19, care se desfăşoară în Slovacia.

Învingătorii au marcat prin Baldanzi ’47 şi Volpato ’68. Pentru România a înscris Andronache, în minutul 53.

În celălalt meci din grupă, Franţa a învins cu 5-0 Slovacia.

Etapa a doua a grupelor programează, marţi, 21 iunie, partidele România – Franţa şi Slovacia – Italia.

Afla mai multe despre: adrian vasairomania u19euro u19 

viewscnt
Articole similare