Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Alex Ioniţă după două săptămâni la CFR Cluj: ”Mă bucur că s-au plătit atâţia bani pentru mine. Trebuie să arăt că-i merit”

Concluziile lui Alex Ioniţă după două săptămâni la CFR Cluj: ”Mă bucur că s-au plătit atâţia bani pentru mine. Trebuie să arăt că-i merit”

Superliga

Comentarii

Alex Ioniţă spune că s-a integrat foarte bine la CFR Cluj, mai ales că a dat peste un colectiv care l-a ajutat în acest sens. Mijlocaşul de 23 de ani a fost cumpărat de la Astra contra sumei de un milion de euro.

Alex Ioniţă a fost unul dintre cele mai mediatizate transferuri din această iarnă. Jucătorul de 23 de ani mai avea un an de contract cu Astra, dar a insistat să plece la CFR Cluj. Până la urmă, după lungi negocieri, transferul s-a realizat contra sumei de un milion de euro. Până acum, s-a dovedit o mutare inspirată pentru CFR.

Ioniţă a fost unul dintre cei mai buni jucători în cantonamentul din Spania şi s-a integrat foarte repede în jocul gândit de Dan Petrescu. La revenirea în ţară, Ioniţă spune că a făcut o alegere bună:

”Din păcate, s-a numit a fi o telenovelă acest transfer, dar mă bucur că, în cele din urmă, s-a terminat şi am ajuns cu bine la CFR. Reporter: Ai găsit aici ceea ce te aşteptai să găseşti? Da, chiar mai mult de atât. Am întâlnit un grup foarte bun, foarte primitor. M-au ajutat să mă integrez bine şi asta s-a văzut în evoluţiile mele. Mă bucur că am ajuns aici, mă bucur că s-a plătit o sumă importantă de bani pe mine. Asta mă motivează, nu consider o presiune. Trebuie să demonstrez că merit aceşti bani”, a declarat Alex Ioniţă.

Va fi greu să te impui în primul ”11” la CFR Cluj?
Da, pentru că avem un lot foarte bun, foarte puternic. Asta este meseria mea, trebuie să o fac cât mai bine, iar domnul antrenor va decide cine merită să joace sau nu. Am venit aici să-mi câştig lotul de titular, nu am venit titular sută la sută.

Afla mai multe despre: alex ionitaliga 1cfr cluj,  

viewscnt
Articole similare