Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Drăguş după ce a debutat la naţionala de seniori: ”Dacă nu continui la fel, ăsta rămâne doar un moment frumos”

Concluziile lui Drăguş după ce a debutat la naţionala de seniori: ”Dacă nu continui la fel, ăsta rămâne doar un moment frumos”

Echipa națională

Comentarii

La doar 19 ani, Denis Drăguş a primit şansa de la Cosmin Contra să debuteze pentru echipa de seniori, contra Serbiei, meci terminat 2-2. Atacantul Viitorul promite că va munci în continuare cel puţin la fel de mult.

Cosmin Contra a surprins la meciul cu Serbia şi l-a titularizat pe Denis Drăguş, un atacant de 19 ani care n-a trecut pe la tineret. Tânărul jucător a ţinut să-i mulţumească atât lui Cosmin Contra, cât şi lui Gică Hagi, cel care l-a promovat la Viitorul:

”A fost un meci special, îi mulţumesc lui Mister că mi-a dat şansa să debutez. Sper în continuare să nu dezamăgesc. Astăzi mi-a spus Mister că o să fiu titular, am fost puţin emoţionat, dar până la urmă a fost un meci de fotbal. Cred că domnul Hagi se bucură pentru noi, el ne-a dat încredere şi ne-a adus până aici. Îi mulţumesc pentru lucrurile frumoase şi sper să nu-l dezamăgesc în continuare”, a declarat Denis Drăguş.

Atacantul de 19 ani spune că nu s-a simţit mic pe lângă jucători cotaţi la zeci de milioane de euro: ”Ne bucurăm că am jucat de la egal la egal cu ei şi, prin ambiţie şi determinare, sumele astea sunt doar nişte cifre. Este un vis devenit realitate şi sper să-l trăiesc în continuare. Dacă nu continui la fel, ăsta rămâne un moment frumos şi nu te ajută cu nimic. Trebuie să munceşti şi să progresezi”.

Afla mai multe despre: denis dragusromaniaserbialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare