Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Gică Popescu, după ce Farul Constanţa s-a impus în faţa celor de la Botoşani! ”Cred că victoria e meritată!”

Concluziile lui Gică Popescu, după ce Farul Constanţa s-a impus în faţa celor de la Botoşani! ”Cred că victoria e meritată!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Dussaut, cu o super execuţie, în minutul 24, şi de Adrian Petre, în minutul 88, din penalty. Gică Popescu a vorbit la sfârşitul meciului despre următoarele meciuri ale echipei sale. Oficialul constănţenilor a dezvăluit că Farul are doi jucători infectaţi cu COVID-19 şi speră ca totul să fie în regulă pentru meciul viitor. 

”Aşteptam această victorie de mult, e binevenită pentru că venim după câteva rezultate negative în deplsare. Am făcut un meci foarte bun contra uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. Ne-am apărat foarte bine, am atacat, am avut ocazii şi cred că victoria e meritată.

Urmează două meciuri foarte grele, cu FCSB acasă şi cu Craiova, două dintre echipele fruntaşe ale clasamentului. Anul acesta am jucat foarte bine acasă. Nu am pierdut puncte. Eu sper să continuăm tradiţia şi să câştigăm cele două jocuri. L-am pierdut azi pe Mladen, avem doi jucători infectaţi, eu sper ca până la ora meciului să fim în regulă din punct de vedere al efectivului, astfel încât să putem să jucăm cu FCSB”, a spus Gică Popescu, la finalul partidei.  

Afla mai multe despre: farul-botoşani-liga 1-gică popescu 

viewscnt
Articole similare