Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui MM Stoica după prima înfrângere din play-off pentru FCSB: „Am dominat, dar asta m-a nemulţumit!” | EXCLUSIV

Concluziile lui MM Stoica după prima înfrângere din play-off pentru FCSB: „Am dominat, dar asta m-a nemulţumit!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a suferit prima înfrângere în actualul play-off, scor 0-2, cu Universitatea Craiova. MM Stoica a oferit la Orange Sport primele concluzii după meciul din Bănie.

MM Stoica, prima reacţie după înfrângerea celor de la FCSB cu Universitatea Craiova

FCSB a avut mai multe oportunităţi de a înscrie la Craiova, dar nu a fost precisă la finalizare, iar oltenii au profitat. Formaţia din Bănie a dat lovitura şi a administrat primul eşec campionilor din acest play-off.

MM Stoica nu a fost dezamăgit de meciul în sine, având în vedere atitudinea bună a jucătorilor de la FCSB. Singura fază care l-a nemulţumit a fost ratarea lui Tavi Popescu, care nu a luat cea mai inspirată decizie într-un moment important al meciului.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Nu sunt nemulţumit. Dacă ar fi fost jucători care să se fi prezentat în bătaie de joc, atunci da, eram nemulţumit. Nu, nu s-a pus problema. Am dominat partida, este adevărat că Universitatea Craiova a avut ocazii mai multe şi mai mari, dar şi noi am avut ocazii mari.

Acolo la aia am fost puţin nemulţumit (n.r. scăriţa încercată), că Tavi Popescu nu i-a pasat acolo bunului său prieten David Miculescu, care aştepta să o bage cu latul.

Octavian a jucat foarte bine în meciurile din play-off. Bineînţeles că a greşit acolo, dar nu este un individualist, ba chiar mereu caută să paseze. El are ceva de demonstrat la Craiova acolo, pentru că a fost acolo, nu a rămas, cred că asta a gândit”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare