Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Panduru şi Vochin, după Farul-Voluntari 4-1: două penalty-uri gratuite. ”Dubios rău” / ”La ani lumină de penalty” | VIDEO

Concluziile lui Panduru şi Vochin, după Farul-Voluntari 4-1: două penalty-uri gratuite. ”Dubios rău” / ”La ani lumină de penalty” | VIDEO

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a trecut cu scorul de 4-1 (1-1), de FC Voluntari, sâmbătă, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 2-a Superligii.

Constănţenii au marcat prin trei lovituri de la 11 metri transformate de către Ionuţ Larie (min. 29, 54 şi 90+6), plus reuşita lui Ionuţ Vînă (min. 65). De partea cealaltă, ilfovenii au înscris prin George Merloi (min.9).

”E o fază dubioasă”

Primele două lovituri de la 11 metri arătate de către centralul Ionuţ Coza au fost unele controversate, iar părerile sunt împărţite cu privire la corectitudinea acestora.

Prezenţi în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru şi Andrei Vochin nu cred că cele două penalty-uri au fost acordate corect!

Primul penalty:

Basarab Panduru: ”Sincer, nu mai ştiu, Dane, ce să zic. Mie mi se pare că el, după ce dă în minge, vine cu capul, decât face Armaş. Armaş pare că şi-a luat o poziţie firească. După care, tu dai cu capul şi vii, din inerţie, cu fruntea în capul adversarului. Parcă nu aş da penalty. Nu prea văd argumente. Ce-a făcut Armaş greşit?

Mai mult, mi se pare că Armaş sare şi capul lui se duce în spate. De la lovitura lui Carnat, se duce în spate. Semn că nu el dă îi capul pe spate, Carnat îi dă capul în spate

Andrei Vochin: ”Din punctul meu de vedere, aceasta nu este o fază de penalty. Şi aş face o comparaţie cu un tip de fază pe care l-am văzut de multe ori, când un jucător şutează, după ce şutează, piciorul i se opreşte în pieptul adversarului. Adversarul vine în întâmpinare, fără să joace mingea şi, răspunsul la întrebarea dacă este fault în atac este da, fault în atac.

Şi aici, a dat cu capul în minge Carnat, fără niciun fel de protecţie faţă de adversar. Nici pentru el, pentru că s-a ţi accidentat. Mie nu mi se pare că ăsta e un penalty.

Al doilea penalty

Andrei Vochin: ”Din reluare, eu văd că piciorul cu care Rivaldinho loveşte mingea nu este atins de cineva. Poate o fi fost atins un alt picior şi noi nu vedem din reluarea asta.

E o mişcare nefirească. Oricât de slab jucător ar fi, nu poate să lovească aşa.

Panduru: ”Pe mine nu m-ar mira. Nu-mi spune că se vede ceva 100%. E la ani lumină de un penalty clar. Ne tot uităm şi ce vedem? O fază făcută de Vînă, care a făcut un meci bun. Sar putea să vină el cu piciorul stâng, să fie un contact cu picior drept al lui Ricardinho. Nu mi se pare că Ricardinho face ceva care să te facă să crezi că e penalty. Că-l faultează. Nu se vede nimic. Nu te supăra pe mine, dar e dubios rău. Nu găsim. Nu credem noi că stângul se loveşte...Eu cred că e un luft, mai degrabă”.

Afla mai multe despre: farul-voluntaripanduruvochin 

viewscnt
Articole similare