Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Pintilii după thriller-ul FCSB - Farul 2-3: "Îmi pare rău pentru băieţi, s-au dăruit!". Ce a spus despre "roşul" lui Dawa

Concluziile lui Pintilii după thriller-ul FCSB - Farul 2-3: "Îmi pare rău pentru băieţi, s-au dăruit!". Ce a spus despre "roşul" lui Dawa

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul FCSB, a reacţionat la flash-interivul de după FCSB - Farul 2-3, meci nebun de pe Arena Naţională! Tehnicianul a încercat să ţină moralul echipei sus, în ciuda înfrângerii dramatice şi a jocului bun prestat de "roş-albaştri".

FCSB a fost învinsă pe Arena Naţională, 2-3 cu Farul, la capătul unui meci cu o doua repriză cu adevărat spectaculoasă, cu un final interzis cardiacilor. Mihai Pintilii a reacţionat, la finalul partidei, în direct la Orange Sport.

Concluziile lui Pintilii după thriller-ul FCSB - Farul 2-3: "Îmi pare rău pentru băieţi, s-au dăruit!". Ce a spus despre "roşul" lui Dawa

Mihai Pintilii le-a luat apărarea jucătorilor după FCSB - Farul 2-3, meci scăpat din mână de "roş-albaştri" în minutul 90, când Joyskim Dawa a fost eliminat, la scorul de 2-1. Antrenorul FCSB a spus că îi pare rău de dăruirea şi jocul bun făcut de elevii săi până la acel moment.

"Pinti" n-a vrut să comenteze prea multe despre faza în care Joyskim Dawa a luat "roşu", când l-a faultat pe Alibec din postură de ultim apărător.

"Din păcate am pierdut, pe nişte greşeli. Asta e viaţa. Îmi pare rău de băieţi, au avut o atitudine extraordinară. Asta e fotbalul, viaţa merge înainte. Împreună câştigăm, împreună pierdem! Nu vreau să acuz pe nimeni, e vina tuturor, nu pot să dau într-un singur jucător.

Putea să se întâmple oricui, a luat roşu, a fost lovitură liberă, a ieşit... Nu pot să dau într-un jucător. Era o şansă ca noi să ne apropiem de locul doi. O greşeală persoanală şi atât. Au fost meciuri când Dawa a jucat foarte bine, acum asta a fost să fie. Nu vreau să comentez, e şi normal să fie supăraţi, s-au dăruit. E frustrant când pierzi în asemenea hal.

Întăriri, să fiu eu mai tare. Ăsta e lotul, dacă mai vine cineva e binevenit. Aşa a fost să fie în această seară, când am câştigat şi noi prin minutul 90 n-a zis nimeni nimic. Jucătorii sunt o familie, suferă toţi când pierd şi se bucură toţi când câştigă.

E foarte greu să... Nu ştii, ţine de moment, de ei, nu de mine. Chiar nu ştiu, e lipsă de experienţă, nu vreau să le reproşez absolut nimic, au demonstrat că joacă un fotbal bun, a fost un specatcol. Din păcate am pierdut, îmi pare rău pentru ei pentru că i-am simţit foarte supăraţi şi mâhniţi", a spus Mihai Pintilii, la flash-interviu.

FCSB - Farul 2-3, în Superligă

Farul Constanţa a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, formaţia FCSB, după un meci în care gazdele au condus până în minutul 90+4 cu 2-1. Constănţenii au înscris golurile victoriei în numai două minute.

În derbiul de pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 47, prin Cordea, care a fructificat pasa lui Florinel Coman. Farul a egalat în minutul 56, dintr-o lovitură liberă executată de Alibec. După numai două minute, arbitrul Horaţiu Feşnic a cordat penalti la duelul dintre Cordea şi M. Popescu, iar Compagno a transformat, aducându-le în avantaj pe gazde. În minutul 71 Octavian Popescu a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid. În minutul 90 Dawa a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător şi meciul s-a schimbat total. Constănţenii au înscris de două ori în numai două minute, prin autogolul lui Omrani şi prin şutul lui Borza, în minutele 90+4 şi 90+6, iar Farul a revenit pe primul loc în clasament.

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Sorescu (Pantea 46) - Olaru, Ad. Şut, Edjouma (Fl. Coman 46) – Cordea (Miculescu 61), Compagno (Omrani 61), Oct. Popescu (Oaidă 79). ANTRENOR: Mihai Pintilii

FARUL: Aioani – Baravykas (Sîrbu 36), Larie, M. Popescu, Kiki (Borza 27) - T. Băluţă, Nedelcu (Sali 66), Artean - Alibec, L. Munteanu (Mazilu 65), Grameni (Casap 66). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Compagno 53, Olaru 69, Omrani 75, Pantea 81 / Grameni 4, Alibec 22, Nedelcu 28, M. Popescu 58

Cartonaş roşu: Dawa FCSB) min. 90

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Alexandru Cerei

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan - Vladimir Urzică

 

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbdeclaratiiconcluziifarulsuperliga 

viewscnt
Articole similare