Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Ruben Albes după al patrulea meci fără înfrângere la rând. Jucătorul pe care l-a lăudat: "Sunt mulţumit cu munca lui"

Concluziile lui Ruben Albes după al patrulea meci fără înfrângere la rând. Jucătorul pe care l-a lăudat: "Sunt mulţumit cu munca lui"

Hermannstadt​

Comentarii

Ruben Albes, antrenorul lui Hermannstadt, a bifat al patrulea meci fără înfrângere pe banca sibienilor. După trei victorii la rând, Hermannstadt a remizat, 2-2 cu Sepsi, pe teren propriu. Albes a vorbit, după meci, la Telekom Sport.

"Cred că a fost un meci dificil, pentru noi. Am înfruntat un adversar bun. Am început bine, în prima parte nu sunt mulţumit cu ceea ce am realizat . Cred ne-am mulţumit cu acel gol. Dar în repriza a doua băieţii s-au ambiţionat şi au căutat victoria. Este păcat fiindcă  nu am reuşit în ultimele minute, cu un gol marcat şi o ocazie mare pe final.

Aşa este fotbalul. Fiecare adversar doreşte să egaleze. La unica ocazie pe care au avut-o în ultimele minute, după 2-1. Aşa este fotbalul. Trebuie să continuăm să luptăm, este important să luăm puncte în acest play-out.

Ne-au mai cinci meciuri şi vom vedea ce vom face în următorul meic cu Dinamo. Nu vrem să facem calcule, ci ne gândim cum să ne abordăm următoarea partidă în cel mai bun mod. O vom trata cu mentalitatea ofensivă şi cu gândul de a câştiga. Acesta este obiectviul clar"
, a spus Ruben Albes, la finalul partidei, la flash-interviu.

Antrenorul spaniol l-a lăudat pe Yazalde, fotbalist care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol în Hermannsadt - Sepsi 2-2. "Este un fotbalist care lucrează foarte bine, are ocazii de a marca şi creează ocazii pentru a da poase de gol, aşa că sunt mulţumit cu munca lui", a mai spus Ruben Albes, la Telekom Sport.

Hermannstadt - Sepsi s-a terminat 2-2, la Sibiu, după golurile marcate de Yazalde (5) şi Debeljuh (73), respectiv Lorand Fulop, care a reuşit o dublă, în minutele 35 şi 82.

Afla mai multe despre: ruben albeshermannstadt 

viewscnt
Articole similare