Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile trase de Mihai Iosif şi Ionuţ Voicu după înfrângerea Rapidului cu Craiova: "N-am putut să-i desfacem. Până ne-am trezit şi am pus presiune..."

Concluziile trase de Mihai Iosif şi Ionuţ Voicu după înfrângerea Rapidului cu Craiova: "N-am putut să-i desfacem. Până ne-am trezit şi am pus presiune..."

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a reacţionat la finalul înfrângerii suferite de echipa sa în faţa Craioive, în Bănie, 0-1, în etapa a patra din play-off-ul Ligii 2.

Iosif a explicat de ce nu a câştigat Rapidul pe terenul Craiovei şi a spus că giuleştenii au avut absenţe importante, dar jucătorii care au intrat în loc ar fi trebuit să-i suplinească fără emoţii pe cei care au lipsit. Tehnicianul a spus că nu e doar o luptă în doi pentru promovare, ci mai multe echipă se bat pentru locurile de Liga 1.

"Fotbalul trebuie să aibă un învingător şi un învins. Noi am fost criticaţi şi după cinci victorii. N-am avut nimic, astăzi am pierdut. Se întâmplă în fotbal, pentru că nu jucăm singuri. Nu am putut să-i desfacem, asta este. Toate echipele care au jucat împotriva noastră au jucat extrem de determinate, apoi au căzut fizic. Cred că nu am găsit calea spre gol. A lipsit Bălan, au fost şi alte probleme, dar cei care au intrat, trebuiau să-i suplinească.

Lucrurile nu au fost niciodată clare. Toate cele şase echipe sunt echilibrate valoric şi oricând, cu oricine, se poate întâmpla orice rezultat. Am spus şi după meciul de la Timişoara că nu este o luptă în doi. Noi vrem să tratăm toate meciurile la victorie. Contează punctele, nu adversarul! Cred că acest meci s-ar fi jucat cu tribunele pline. Suporterii sunt lângă noi şi sper să fie în continuare. Nu e uşor să fii la capacitate maximă, mental, la fiecare meci. Există oboseală, lotul nu e foarte numeros, accidentările s-au ţinut din păcate lanţ", a spus Mihai Iosif la finalul meciului.

Ionuţ Voicu, căpitanul Rapidului, a vorbit şi el la finalul înfrângerii din Bănie. Fundaşul a spus că începutul mai bun al oltenilor a fost decisiv pentru victorie. "Ei au intrat mai bine în prima repriză, au avut câteva situaţii... Noi până ne-am dezmeticit şi am început să punem presiune pe ei am primit un gol. Am sperat  că vom reveni. Nu s-a putut astăzi, dar în continuare eu cred că avem aceleaşi şanse ca la începutul meciului. Suntem tot acolo. Important e să fim în primele două locuri şi să promovăm", a spus Ionuţ Voicu.

În urma meciului, Rapid a rămas pe locul doi în clasamentul din Liga 2, cu 42 de puncte, în timp ce FC U Craiova 1948 a acumulat 45 de puncte şi a rămas lider solitar.

Afla mai multe despre: mihai iosifionut voicurapidliga 2reactii 

viewscnt
Articole similare