Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concordia - Steaua 0-1. "Militarii", în continuare primii în Liga 2! Reacţii de la meci

Concordia - Steaua 0-1. "Militarii", în continuare primii în Liga 2! Reacţii de la meci

Liga 2

Comentarii

Steaua se menţine pe primul loc din Liga a doua. A obţinut a zecea victorie a sezonului, pe terenul Concordiei. Meciul a avut de toate!

Steaua a dus lupte grele în noroiul de la Chiajna. A câţtigat pe final prin golul lui Chunchukov. Bulgarul a jucat mingea cu mâna, dar arbitrul n-a văzut nimic.

"Din cauza rezultatului prost facut, probabil ca o sa ma dea afara şi atunci pe ei ii interesează lucrurile astea? Ei ce fac? impotriva lor se iau masuri?", a spus Eugen Trică.

"Bufa, bufa, oricine putea sa castige. Cred ca un rezultat de egalitate era mai echitabil", a spus Opriţa.

Suporterii Stelei au mers la Chiajna, dar n-au intrat pe stadion, în semn de protest la adresa Jandarmeriei. "Probabil ca acum le-au cerut buletin de Chiajna cum se intampla la alte meciuri. Abuzurile Jandarmeriei continua", a spus Adi Popa.

Lui Adi Popa i s-au părut mai bune luminile din zona de interviuri. "Asta e mai puternica ca nocturna. De ce n-ati pus-o si voi sa bata in teren? 20,22 eu cand am batut cornerul nu vedeam unde sunt aia in careu", a mai spus "Motoreta".

Steaua e pe primul loc în Liga a 2-a, dar n-are drept de promovare. Chiajna lui Rusescu are şanse minime să prinda playoff-ul.

"(n.r. - Ati ratat si sezonul, nu?) In proportie de 99% cred ca s-a ratat, da", a spus Rusescu.
 

Afla mai multe despre: steauachiajnaadi popaliga 2 

viewscnt
Articole similare