Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concurenţă pentru Ianis Hagi. Rangers pregăteşte un super transfer

Concurenţă pentru Ianis Hagi. Rangers pregăteşte un super transfer
Comentarii

Ianis Hagi a avut un sezon fantastic în Scoţia, unde a câştigat titlul cu Rangers, la 20 de puncte distanţă de rivala istorică Celtic.

Hagi Jr a fost desemnat cel mai bun pasator din campionatul scoţian, cu 12 assist-uri.

Cariera lui Ianis Hagi s-a schimbat de când a ajuns în insulă. Hagi JR. a ajuns prima dată în Scoţia sub formă de împrumut, dar evoluţiile sale i-au determinat pe cei de la Rangers să achite clubului Genk 3,5 milioane de euro în schimbul său.

Lucrurile, însă se pot schimba radical!

Steven Gerrard, antrenorul echipei Rangers, a anunţat că, în scurt timp, la echipa sa va fi adus un nou mijlocaş, notează cei de la Daily Record. Tehnicianul nu a făcut încă public numele jucătorului. 

Ce informaţii a mai oferit antrenorul despre noul jucător:

Antrenorul lui Rangers a sugerat, de asemenea, că noul om este cineva capabil să opereze la baza trio-ului său de mijloc, în acelaşi mod ca şi Ryan Jack.

Ce scrie presa din străinătate:

”Ianis Hagi a marcat 9 goluri şi a dat alte 15 pase decisive, dar a avut perioade mai bune şi mai rele, lipsindu-i constanţa.Dar calitatea lui a fost mereu acolo, el putea să nu aibă mari realizări timp de 80 de minute, iar apoi să creeze un moment de magie, ceea ce nu e deloc rău. 

Dar în acest sezon el s-a impus cu autoritate cu 2 goluri şi un assist în 3 meciuri, iar atunci când a intrat contra lui Malmo el a fost cel care crea pericol în timp ce Rangers încerca să răstoarne situaţia. În primul meci cu Livingston a ieşit după o jumătate de oră în urma unei intrări dure, dar în primele 30 de minute românul a fost electrizant.

Este genul de jucător care înfloreşte când este încurajat de fani şi pe care vrea să-i încânte. De cele mai multe ori, mijlocaşii lui Rangers dau pase simple, nu încearcă să dea printre linii ca Hagi”, scriu cei de la Daily Record. 

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare