Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concurenţă sau înlocuitor pentru Oblak? Atletico Madrid transferă un super portar pentru sezonul viitor

Concurenţă sau înlocuitor pentru Oblak? Atletico Madrid transferă un super portar pentru sezonul viitorgalerie foto

La Liga

Comentarii

Marko Dmitrovic va ajunge la Atletico Madrid începând cu sezonul viitor. Portarul sârb îl va înlocui pentru moment pe Antonio Adan, rezerva lui Oblak.

Atletico începe să se mişte deja pe piaţa transferurilor pentru stagiunea viitoare. Recent, au apărut zvonuri că madrilenii caută un atacant, iar soluţiile cele mai expuse au fost Duvan Zapata, Alexandre Lacazette, Alfredo Morelos şi Vinicius (Benfica).

Presa spaniolă anunţă că echipa lui Diego Simeone continuă şi căutările pentru un portar de rezervă. În condiţiile în care Antonio Adan va pleca la finalul stagiunii, madrilenii vor un portar de siguranţă, care să poată asigura poarta în cazul unei absenţe a lui Oblak.

Se pare că Marko Dmitrovic de la Eibar este alesul lui Diego Simeone. Unul dintre cei mai constanţi şi buni portari din La Liga ar urma să semneze pe 4 ani cu Atletico Madrid, dar momentan cele două cluburi nu s-au înţeles asupra sumei de transfer.

Sosirea unui portar valoros precu Dmitrovic amplifică şi zvonurile conform cărora, Jan Oblak ar putea pleca de pe Wanda Metropolitano. Considerat de mulţi drept cel mai bun portar al momentului, slovenul are oferte şi ar accepta o nouă provocare, una cu care Atletico nu este de acord. Rămâne însă ciudată opţiunea de a transfera un portar valoros precum Marko Dmitrovic şi mai ales ”dorinţa” acestuia de a deveni backup. O ecuaţie cu două necunoscute la care probabil vom afla răspunsul în perioada următoare.

Afla mai multe despre: marko dmitrovicjan oblak 

viewscnt
Articole similare