You are here:

"Concurs" pentru postul lui Muhar la CFR Cluj. Dan Petrescu: "Lupta se dă între ei!". Cine sunt jucătorii

"Concurs" pentru postul lui Muhar la CFR Cluj. Dan Petrescu: "Lupta se dă între ei!". Cine sunt jucătorii

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (56 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a anunţat un adevărat concurs pentru postul lăsat liber de Karlo Muhar în echipa ardelenilor. "Bursucul" va alege un alt mijlocaş care să facă pereche cu Panagiotis Tachtsidis la centrul terenului.

Karlo Muhar pleacă de la CFR Cluj, a anunţat Dan Petrescu, antrenorul echipei, iar "Bursucul" trebuie să-i găsească un înlocuitor. Are deja variante, în cazul în care conducerea nu îi va aduce un alt jucător în mercato.

Dan Petrescu, despre înlocuitorul lui Muhar la CFR Cluj: "Lupta se va da între Fica, Păun şi, poate, Artean"

Petrescu a anunţat că înlocuitorul lui Muhar la CFR Cluj se va alege dintre Andrei Artean, Alin Fica şi Adrian Păun. Antrenorul îi va "testa" pe toţi şi va alege cine să intre titular în locul croatului Karlo Muhar.

"Trebuie să găsim un mijlocaş… Poate Fica, a jucat foarte bine, dar nu cred că este atât de agresiv (n.r. - precum Muhar). Dar dacă nu va veni nimeni, lupta se va da între Fica, Păun şi, poate, Artean. Sper să găsesc un jucător acolo.

În acelaşi timp, am mare încredere în Fica, a jucat senzaţional în acest sezon", a declarat Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, la conferinţa de presă de după CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva 1-0.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Karlo Muhar în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujtransferinlocuitorkarlo muhararteanficapaun 

viewscnt
Articole similare