Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţia pusă de suporterii lui Dinamo pentru a se face linişte în Ştefan cel Mare! Întâlnirea dorită de fani la care nimeni nu s-ar fi gândit

Condiţia pusă de suporterii lui Dinamo pentru a se face linişte în Ştefan cel Mare! Întâlnirea dorită de fani la care nimeni nu s-ar fi gândit galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Suporterii dinamovişti sunt din ce în ce mai ameninţători la adresa oficialilor câinilor după startul ruşinos de campionat şi schimbările apărute în această vară la club.

Totuşi o portiţă pare să se întrevadă după ce fanii au făcut  un prim pas spre împăcare. I-au transmis finanţatorului Ionuţ Negoiţă că doresc o întâlnire cu acesta pentru dezamorsarea situaţiei. Mai mult, spun că vor înceta protestele dacă patronul îl va îndepărta de la echipă pe Bogdan Bălănescu, omul numărul 1 în club în acest moment. Suporterii cer plecarea secretarului general pe care îl contestă puternic după plecarea lui Mircea Rednic.

De altfel pe pagina oficială de peluzei Cătălin Hîldan de pe o reţea de socializare a fost postată o fotografie cu un mesaj simbolic. Fanii se gândesc să facă pace cu şefii pentru ca Dinamo să iasă din pasa proastă pe care o traversează în acest moment. La începutul lunii iunie, după îndepărtarea lui Mircea Rednic suporterii alb-roşii au mers chiar acasă la Bogdan Bălănescu să protesteze. 

Afla mai multe despre: dinamopchmesajionuţ negoiţăbogdan bălănescu 

viewscnt
Articole similare