You are here:

Conducerea de la Oţelul nici nu vrea să audă de Dorinel Munteanu la naţionala României: ”Să se ducă Hagi sau cine o dori”

Conducerea de la Oţelul nici nu vrea să audă de Dorinel Munteanu la naţionala României: ”Să se ducă Hagi sau cine o dori”

Echipa națională

Comentarii

Cristi Munteanu l-a „interzis” pe Dorinel Munteanu la naţionala României.

Conducerea Oţelului Galaţi îl „interzice” pe Dorinel Munteanu la naţionala României

Edward Iordănescu (46 de ani) a ales să nu continue ca selecţioner al României, după performanţa de la EURO 2024. Iar acum Răzvan Burleanu&Co caută un înlocuitor.

S-au vehiculat mai multe nume, primul pe lista celor de la FRF inclusiv numele lui Dorinel Munteanu.

Cristi Munteanu, managerul general al Oţelului, a declarat că s-a gândit că Dorinel Munteanu ar reprezenta o variantă importantă pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu.

Acesta, însă speră ca Hagi să fie alesul, iar Dorinel să rămână la Galaţi.

”Vă zic sincer, da. M-am gândit să vă mint cu lucrul acesta, dar îmi doresc foarte tare să rămână la Galaţi pentru că a început ceva frumos aici şi sunt convins că are multe lucruri de făcut la Galaţi. Sper să rămână Dorinel la Galaţi, să meargă Hagi, cine o dori... Cred că Hagi va merge, lăsaţi-l pe Dorinel la Galaţi că avem nevoie de el”, a declarat Cristian Munteanu la finalul partidei din Ghencea.

Dorinel Munteanu, despre posibilitatea de a ajunge la naţională României:

”(n.r. Vă doriţi să fiţi noul selecţioner al României?) Nu. Nu este momentul. Am un proiect la Galaţi. Am o sumă de răscumpărare. E o sumă de transfer, ca să spun aşa.

Poate data viitoare, la următoarea schimbare de antrenor, va veni şi rândul meu. Sau cine ştie, poate la a doua schimbare de antrenor, dar acum nu se pune deloc problema. În acest moment nu sunt pregătit pentru echipa naţională”, a declarat Dorinel Munteanu.

Afla mai multe despre: oţelul galaţidorinel munteanunaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare