Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea Oţelului Galaţi, anunţ despre viitorul lui Dorinel Munteanu! "Neamţul" a ameninţat că pleacă după înfrângerea cu Universitatea Craiova | EXCLUISV

Conducerea Oţelului Galaţi, anunţ despre viitorul lui Dorinel Munteanu! "Neamţul" a ameninţat că pleacă după înfrângerea cu Universitatea Craiova | EXCLUISV

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu (55 de ani) a anunţat după înfrângerea din meciul Oţelul - Universitatea Craiova 1-3, în care gălăţenii au condus cu 1-0, că este dispus să plece de la echipă. La câteva zile de la această declaraţie, conducerea a luat poziţie.

Marian Brăilescu, preşedintele Oţelului Galaţi, a anunţat pentru Orange Sport că nimeni din cadrul clubului nu s-a gândit la despărţirea de Dorinel Munteanu, ci dimpotrivă, chiar dacă antrenorul a declarat că este tentat să părăsească echipa din cauza problemelor financiare pe care le are clubul în prezent.

Conducerea Oţelului Galaţi, anunţul momentului despre viitorul lui Dorinel Munteanu

Preşedintele Oţelului Galaţi a spus că, el şi întreaga conducere, caută soluţii pentru ca echipei să-i fie cât mai bine şi să poată continua pe drumul pe care a dus-o Dorinel Munteanu. Nou promovată, Oţelul are un sezon bun şi, după rezultatele de până acum, nu va avea probleme cu retrogradarea.

Brăilescu a spus că Dorinel Munteanu este un pilon important al proiectului de la Galaţi şi că are susţinea clubului şi a oraşului în iniţiativa de a face o echipă competitivă la Galaţi. Oţelul Galaţi a câştigat titlul în Superliga României în 2011.

"Dorinel Munteanu este un pilon important al acestui proiect şi o piesă de bază în angrenajul ce a readus Oţelul în prim-planul fotbalului românesc. Este evident că nu poate fi mulţumit atunci când apar probleme, de orice natură ar fi acestea, dar nimeni din cadrul clubului nu s-a gândit la o despărţire.

Dimpotrivă, cu toţii încercăm să găsim soluţii astfel încât echipa să beneficieze de cele mai bune condiţii pentru a continua parcursul bun avut până acum şi chiar de a încerca să ne autodepăşim. Consider că Dorinel a tras un semnal de alarmă pentru ca situaţia să revină pe făgaşul normal, iar toate sursele de finanţare să îşi urmeze angajamentele luate.

Are toată susţinerea clubului, a oraşului şi împreună putem să repunem Oţelul în partea superioară a ierarhiei fotbalului românesc", a spus Marian Brăilescu, pentru Orange Sport.

Oţelul Galaţi se află pe locul 9 în clasamentul din Superligă, după 17 etape, cu 20 de puncte strânse de la startul sezonului, peste echipe ca Sepsi, FC VOluntari sau FC Botoşani.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul galaticonducereplecareanunt 

viewscnt
Articole similare