Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Confesiunea surprinzătoare a lui Lionel Messi despre marele lui rival: "Îmi este dor de Cristiano!"

Confesiunea surprinzătoare a lui Lionel Messi despre marele lui rival: "Îmi este dor de Cristiano!"

FC Barcelona

Comentarii

Rare sunt momentele în care Lionel Messi vorbeşte deschis despre rivalitatea sa cu Cristiano Ronaldo, Multiplul câştigător al Balonului de Aur este cunoscut ca fiind o persoană introvertită, dar relaţia dintre el şi Cristiano este cu adevărat una specială.

Invitat într-o emisiune la un post de radio din Argentina, Messi a dezvăluit că îi simte lipsa lui Cristiano Ronaldo: "Îmi este dor de Cristiano în Spania. A fost minunat să îl avem aici, chiar dacă m-a enervat să îl văd câştigând atât de multe trofee", a spus decarul Barcelonei pentru Radio C5N.

Cristiano Ronaldo poate fi considerat o adevărată legendă la Real Madrid. Pe lângă cele patru Ligii ale Campionilor câştigate cu Los Blanco, portughezul născut la Funchal are un record greu de atins pe Santiago Bernabeu. 450 de goluri a înscris Ronaldo în cele 438 de meciuri în tricoul blanco.

După plecarea lui Ronaldo în vara lui 2018 la Juventus, Messi defilează în clasamentul celor mai buni marcatori din Spania. În acest moment are 29 de goluri în sezonul 2018-2019 din LaLiga, fiind urmat la mare distanţă de colegul Luis Suarez, care are "doar" 18 goluri. 

Afla mai multe despre: lionel messicristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare