Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflict deschis în echipa de Fed Cup a României. Irina Begu confirmă nemulţumirile Soranei Cîrstea: "Eu nu m-am mai supărat la meciul cu Belgia. Am acceptat decizia"

Conflict deschis în echipa de Fed Cup a României. Irina Begu confirmă nemulţumirile Soranei Cîrstea: "Eu nu m-am mai supărat la meciul cu Belgia. Am acceptat decizia"

Tenis

Comentarii

După prima zi, în care s-au înregistrat două victorii, singura problemă din tabăra României a fost nemulţimirea Soranei Cîrstea, neinclusă printre titulare în confruntarea cu Elveţia. La fel ca Buzărnescu, Sorana a stat pe margine şi le-a susţinut pe Halep şi Begu.

"Între noi nu a fost o ceartă. Cred că a fost o discuţie constructivă. Poate că e normal ca ea să se fi supărat că nu a jucat, însă, dacă ţineţi minte, atunci când am jucat cu Belgia, eu eram numărul 1 în echipă, dar Monica Niculescu a jucat în locul meu. Eu n-am declarat niciodată că sunt supărată, asta a fost decizia echipei atunci" , a spus Irina Begu.

Există totuşi o şansă ca Buzărnescu şi Cîrstea să joace. "Sperăm să fie 3-0. Vom încerca să introducem în echipă şi celelalte două jucătoare, pe Sorana Cîrstea şi pe Mihaela Buzărnescu" , a declarat căpitanul nejucător, Florin Segărceanu.

În prima zi a partidei cu Elveţia, din barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup, Simona Halep şi Irina Begu au adus primele două puncte ale României. Liderul mondial a învins-o pe Viktorija Golubic, locul 115 WTA, scor 6-3, 1-6, 6-1, în timp ce Begu s-a impus în minimum de seturi cu Timea Bacsinszky, locul 46 WTA.

Afla mai multe despre: irina beguelvetiaromaniasorana cirsteafed cuphalep 

viewscnt
Articole similare