Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflict mocnit la Barca! Vestiarul catalanilor e pe cale să explodeze. Un TITAN cu peste 500 de meciuri pentru Barcelona implicat într-un SCANDAL imens

Conflict mocnit la Barca! Vestiarul catalanilor e pe cale să explodeze. Un TITAN cu peste 500 de meciuri pentru Barcelona implicat într-un SCANDAL imens

FC Barcelona

Comentarii

Gerard Pique este subiectul unor discuţii aprinse între liderii vestiarului, conducerea clubului şi antrenorul Ernesto Valverde.

Are peste 500 de meciuri la Barcelona şi este una dintre vocile cele mai grele din vestiarul catalanilor, dar Gerard Pique nu este în aceste zile un om liniştit. Conform cotidianului Sport din Catalunya, desele sale vizite precum şi interesul sporit pentru Cupa Davis (acolo unde are şi un interes financiar) l-au iritat la culme pe tehnicianul Ernesto Valverde.

Antrenorul campioanei Spaniei i-a atras atenţia lui Pique într-o discuţie purtată la baza de antrenament a clubului, una care nu s-a terminat tocmai bine pentru Valverde. "Pique aproape că nu l-a luat în seamă" confirmă şi jurnalistul Gerard Romero.

Sport publică astăzi chiar pe prima pagină a ediţiei sale tipărite detalii despre scandalul din vestiarul catalanilor: "Înainte de meciul cu Leganes, Valverde a ridicat această problemă, dar accidentarea lui Lenglet l-a obligat să-l convoace pentru acest joc pe Pique" scrie sursa citată. Asta înseamnă că dacă francezul Lenglet nu ar fi suferit o accidentare de ultimă oră, Gerard Pique nu ar fi intrat în lotul pentru meciul cu Leganes, ca urmare a deciziei antrenorului.

Pentru fundaşul catalanilor, unul dintre cei mai laureaţi din fotbalul mondial, ar fi fost o adevărată premieră. El nu a ratat convocări la echipa sa de club decât din raţiuni medicale sau ca urmare a intenţiei antrenorilor de a-l menaja. Conflictul mocnit de la Barcelona poate atrage urmări grave. Pique este unul dintre liderii vestiarului catalan şi un prieten apropiat al lui Lionel Messi.

"Când un antrenor al Barcei a avut probleme cu Messi, Pique, Busquets sau Suarez a fost imediat îndepărtat" scrie şi presa de la Madrid, subliniind importanţa vestiarului în rândurile campioanei Spaniei. De 11 sezoane la FC Barcelona, Pique a declarat recent că "Ultima mea echipă va fi Barça. Nu am absolut nicio intenţie să îmbrac alt tricou”, a spus el, într-un interviu acordat pentru Mundo Deportivo.

Barcelona a învins pe Leganes, astăzi, în deplasare, scor 2-1, într-o partidă din etapa a 14-a din La Liga. Golurile catalanilor au fost marcate de Luis Suarez şi Arturo Vidal. Pentru gazde a punctat En Nesyri.

 

  • 513 meciuri are Pique pentru FC Barcelona şi 47 de goluri

  • 8 titluri de campion al Spaniei a cucerit Pique pe Camp Nou

  • 3 UEFA Champions League regăsim în dreptul său ca jucător al Barcelonei

  • 28 de trofee a cucerit Gerard Pique în tricoul Barcelonei

  • 1 titlu Mondial şi 1 titlu European a cucerit Pique cu naţionala Spaniei

Afla mai multe despre: piquevalverde 

viewscnt
Articole similare