Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflictul dintre jucătorii lui Atletico şi City a continuat şi în tunelul care duce către vestiare! Poliţia a trebuit să intervină VIDEO

Conflictul dintre jucătorii lui Atletico şi City a continuat şi în tunelul care duce către vestiare! Poliţia a trebuit să intervină VIDEO
Comentarii

Antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, a cedat pe finalul returului sferturilor Champions League, cu Manchester City. Iritat de adversari şi de deciziile arbitrului, argentinianul a cerut aplauze ironice.

Conflictul dintre jucătorii lui Atletico şi City a continuat şi în tunelul care duce către vestiare! Poliţia a trebuit să intervină

Elevii lui Simeone au ratat pe bandă rulantă în a doua repriză, iar, pe finalul partidei, oaspeţii au început să tragă de timp. De altfel, partida s-a încheiat abia în minutul 90+13! Totul după o încăierare generală între echipe, un cartonaş roşu pentru Felipe, şi alte întreruperi ale jocului.

Iritat de deciziile arbitrului, dar şi de tragerile de timp, Diego Simeone a aplaudat zeci de secunde ironic. Iar publicul său fidel de pe stadion i-a urmat exemplul.

După fluierul care a anunţat finalul, jucătorii celor două echipe şi-au continuat disputa în tunelul care duce către vestiare. Înainte de acest moment, Simeone s-a dus glonţ către arbitru, deoarece ar fi dorit ca partida să fie prelungită. 

Conflictul a continuat şi în tunelul către vestiare. Savic, Hermoso şi Berta au vrut să se confrunte cu cei de la Manchester City, iar UEFA a fost nevoită să ceară intervenţia Poliţiei, potrivit Marca.

Afla mai multe despre: ucl-city-atletico 

viewscnt
Articole similare