Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflictul neştiut dintre Zidane şi un coleg după finala din 2006: "Nu am vorbit 2 ani. După meci am fumat 250 de ţigări în baie"

Conflictul neştiut dintre Zidane şi un coleg după finala din 2006: "Nu am vorbit 2 ani. După meci am fumat 250 de ţigări în baie"
Comentarii

Zinedine Zidane a părăsit fotbalul profesionist cu un cartonaş roşu chiar în finala Campionatului Mondial, meci în care marcase. Celebra lovitură pe care i-a aplicat-o lui Marco Materazzi l-a costat pe Zizou şi o prietenie.

Willy Sagnol a jucat timp de şase ani alături de Zidane în naţionala Franţei, dar fostul fundaş al lui Bayern Munchen a recunoscut că nu a mai vorbit cu Zidane după acea finală şi l-a considerat vinovat pentru înfrângerea Franţei. 

Sagnol a dezvăluit într-un interviu acordat cotidianului spaniol AS că i-a fost greu să accepte scuzele prezentate de Zidane în vestiar, imediat după încheierea meciului: "Nu voiam să îi accept scuzele sau să vorbesc cu el. Nu era momentul. M-am dus în baie şi am fumat 250 de ţigări în 10 minute. Aşa m-am eliberat", a declarat fostul antrenor de la Bordeaux. 

În cele din urmă, Zidane şi Sagnol s-au împăcat în 2008, după finala Campionatului European. Sagnol urma să se căsătorească, iar viitoarea lui soţie a insistat ca acesta să îl cheme şi pe Zidane la nuntă. 

58 de meciuri a jucat Willy Sagnol pentru naţionala Franţei, din 2000 până în 2008. Singurele trofee câştigate la nivel internaţional sunt două Cupe ale Confederaţiilor, în 2001 şi 2003. 

Afla mai multe despre: zidanewilly sagnol 

viewscnt
Articole similare