adplus-dvertising
You are here:

Considerată prima divă din istoria WWE, Tammy 'Sunny' Sytch a făcut un gest necugetat

Considerată prima divă din istoria WWE, Tammy 'Sunny' Sytch a făcut un gest necugetatgalerie foto

WWE

Comentarii

Tammy 'Sunny' Sytch, prima mare divă din istoria WWE, a fost arestată după ce a încercat să-şi omoare „partenerul intim” cu o foarfecă.

Sunny, membră a WWE Hall of Fame din 2011, a fost arestată de poliţie, deja. Femeia de 49 de ani a fost, de asemenea, acuzată de ameninţări teroriste.

Sytch şi-a făcut debutul la WWE în 1993 şi este considerată de mulţi prima diva adevărată a organizaţiei, din wrestling. Dar se pare că lucrurile au mers prost în viaţa ei personală.

Potrivit TMZ, ea a fost „implicată într-o dispută domestică cu un bărbat care ar fi putut deveni fatală”. Se presupune că ea a ridicat o foarfecă „în aer către victimă” şi l-a ameninţat că-l va ucide.

Se crede că Sytch a fost sub influenţa drogurilor sau a alcoolului în timpul incidentului tulburător. Victima nu a suferit răni, dar Sytch este încă în arest.

Ea a fost acuzată de două capete de acuzare.

În 2019, Sytch a fost arestată pentru a şasea oară pentru că a consud sub influenţa alcoolului. 

Ea a fost inclusă în WWE Hall of Fame în 2011.

La apogeul carierei sale, Tammy „Sunny” Sytch a refuzat o ofertă de un milion de dolari de la Playboy pentru a poza nud, dar ani mai târziu a ajuns să lucreze pentru bani pentru un site web de conţinut pentru adulţi din 2001 până în 2003.

Galerie foto cu Tammy 'Sunny' Sytch

viewscnt
Articole similare