Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Consilierul lui Răzvan Burleanu îl vrea în continuare pe Mirel Rădoi la echipa naţională! ”De ce aş zice eu că trebuie să rămână?” EXCLUSIV

Consilierul lui Răzvan Burleanu îl vrea în continuare pe Mirel Rădoi la echipa naţională! ”De ce aş zice eu că trebuie să rămână?” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a vorbit în exclusivitate pentru TelekomSport.

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1, în faţa Islandei.

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale. Invitat în studioul Telekomsport, Andrei Vochin a enumerat mai multe motive pentru care ar fi dorit ca Mirel Rădoi să fie în continuare selecţioner. 

”De ce aş zice eu că trebuie să rămână?”

”Discuţia e complexă. S-o reducem, de ce aş zice eu că trebuie să rămână? A acumulat experienţă ca selecţioner, pe care o găseşti rar. Peste tot, mai mult de 95% dintre tehnicieni sunt antrenori de club. 

Mirel a înţeles, mai târziu, de fapt, ce poţi juca. Care e diferenţa dintre dorinţă şi putinţă, chiar dacă eşti generos în a le oferi suporterilor un tip de fotbal. Trebuie să fii realist, să joci cu ce ai. 

Mi-a părut rău să aud că se retrage. El a început prost mandatul încercând să joace ceva, prea idealist fiind, fără să-şi dea seama de ce poate juca o echipă, iar după ce s-a fript, cu Armenia, ce a urmat mi s-a părut a fi mult mai logic. 

Cu Islanda, parţial. Dar România n-a mai luat goluri. Pentru lucrurile astea îmi pare rău că pleacă. A înţeles şi a pus în practică anumite lucruri. Jucătorii îl respectă şi îl apreciază tare. Sunt mai uniţi ca niciodată, pro-Rădoi. E semn bun. E mai simplu să lucreze cu un grup care-l respectă”, a spus Andrei Vochin, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: românia-rădoi-vochin 

viewscnt
Articole similare