Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu a explicat cum a pierdut FCSB titlul în faţa CFR-ului: ”Toată lumea se aştepta ca FCSB să o bată pe FC Voluntari”

Constantin Budescu a explicat cum a pierdut FCSB titlul în faţa CFR-ului: ”Toată lumea se aştepta ca FCSB să o bată pe FC Voluntari”

FCSB

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa, după ce FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte. CFR Cluj a mai câştigat campionatul în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

Budescu a evoluat şi la FCSB în acest an, iar mijlocaşul ştie cum de a pierdut din nou titlul fosta lui echipă. ”Magicianul” de la FC Voluntari ar fi dorit ca meciul din ultima etapă dintre FCSB şi CFR să se joace cu titlul pe masă. 

”Merită felicitări CFR Cluj, a câştigat cel de-al 5-lea campionat la rând. Dacă apucau să joace în ultima etapă, acum le era destul de greu. Toată lumea se aştepta ca Steaua (n.r. FCSB) să o bată pe FC Voluntari, dar nu s-a întâmplat asta.

Păcat că nu s-a jucat această finală (n.r. FCSB – CFR Cluj), această ultimă etapă. Voiam şi eu să merg la meci. (Reporter: Unde a pierdut FCSB titlul?) S-au pierdut foarte multe puncte, cu echipele de subsolul clasamentului. Şi asta a contat foarte mult”, a declarat Constantin Budescu, potrivit AS.ro.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 57 de puncte, 2. FCSB – 53, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 32, 5. Farul – 32, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: fcsb-budescu-cfr 

viewscnt
Articole similare