Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu i-a lăsat mască pe Rădoi&Dică: „A slăbit mult. Ne-am mirat când a ajuns aseară”

Constantin Budescu i-a lăsat mască pe Rădoi&Dică: „A slăbit mult. Ne-am mirat când a ajuns aseară”
Comentarii

Constantin Budescu s-a pus pe treabă şi este într-o formă de zile mari. Atacantul a ajuns la 79 de kilograme!

Schimbarea fizică a lui Budescu este subiectul săptămânii. Convocat la echipa naţională a României toţi au rămas uimiţi de cât de mult a slăbit Budescu, un jucător recunoscut pentru unele probleme pe care le-a avut cu greutatea.

Despre ambiţia pe care a avut atacantul român la 32 de ani a vorbit şi selecţionerul României, Mirel Rădoi. Acesta l-a lăudat pe internaţionalul român.

„Budescu e în formă, pentru că are această ambiţie. Chiar îmi spunea Dică de perioadele de la FCSB, când Budescu avea şi 2 kilograme în plus, iar după o singură zi, nu mai avea niciun kilogram în plus. Mă bucură acest lucru, mă bucur că a înţeles mesajul nostru că dacă ai un kilogram în plus, nu poţi să faci parte din acest grup. Fără să-i transmită cineva ceva în plus, a înţeles singur acest lucru şi chiar ne miram aseară, când a ajuns, cât de bine arată”, a declarat, azi, la conferinţa de presă Mirel Rădoi.

Alibec a rămas uimit când l-a văzut pe Budescu: ”E prea de tot. Trebuie să-i cer regimul” :)

Convocat la naţionala României, Denis Alibec se declară impresionat de cât de mult a slăbit prietenul său, Constantin Budescu.
„(Despre Budescu) Era şi el bucuros că vine acasă, dar mai durează până vine. Îmi dă o motivaţie că am văzut cât a slăbit. Trebuie să îi cer şi eu regimul, că e prea de tot”, a spus Denis Alibec pentru FRF.


Constantin Budescu i-a răspuns lui Alibec. „Vrei regimul meu?” Glume între cei doi

Afla mai multe despre: constantin budescumirel radoinationala romaniei 

viewscnt
Articole similare